О чему размишљате сада? званична чет тема пдф Краљево

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
@ubica-volim te zbog potpisa....

Kako je lepo kad se mladi volU. ;)

Kako ću da nahebem kad budem budila onog malog namćora danas, mnogo je nezgodna kad se probudi pre vremena. I kako moram psihički da se pripremim za kontrolu kod neurologa. Ume da bude jako neprijatan ponekad ali to je u možda 50% slučajeva a pritom je i najstručniji po pitanju MS od svih neurologa ovde. I mislim da će sad malo da me poštedi jer je skontao da sam prsla u poslednje vreme, i sam je hteo da mi prepiše neke smejuljice. Ovako, prepisala mi ih je njegova koleginica iz ambulante preko puta.

jes bre :D

mamo, check ovu kucu ... trčala je trku preko nekog doka, i na kraju trke treba da uskoči u bazen... Jadničak se predomislio u poslednjem trenutku, ali beše kasno, fizika, inercija i sl. :P

woofstock_08_01.jpg

o jadnoj kuci koja je morala da se trka i na kraju da se kupa a mozda joj bilo hladno

razmisljam o mnogo stvari odjednom a najvise o jednom skotu ili idiotu ili nemam pojma kako da ga nazovem a da docaram sta osecam prema tom imbecilu koji je ima zarku zelju da mi opet istera 2800 dinara ali nije mu uspelo za malo

pa uposli se čoveče :)

mislim se dal mogu da izdržim do petka sa 130 dinara u džepu ...

mozda i mozes ako ti jelo i pice nisu potrebni ili ih dobijes od nekoga dzabe;)
a mozda da potrosis sve drugo a tih 150 ostavis;)
salim se bre gde mozes da izdrzis vidis da jos tri dana stoje pre petka....nemoguce:think:

jes bre :D

mamo, check ovu kucu ... trčala je trku preko nekog doka, i na kraju trke treba da uskoči u bazen... Jadničak se predomislio u poslednjem trenutku, ali beše kasno, fizika, inercija i sl. :P

woofstock_08_01.jpg

:hahaha: Jadna Bejbova mama! (Inače, rasa je border koli, jedan od najboljih radnih pasa u raznim sportovima tipa agilitija i jedan od najboljih ovčara na planeti.) Da je bio njufaundlender, ne bi se predomišljao, pobedio bi u trci jer bi žurio da se okupa! :lol:

Šta li je to ovo moje dete jelo ovih dana pa je toliko napunila nošu?! :think: Juče skoro ništa, bolelo je grlo. Ne znam samo, otkrila je da voli "saninicu", biće da je to. :)

Poslednja izmena:
...o tome kako i ja mogu da dobijem jedan kvadratic?
mislim, nije bas da mi je stalo, al nije lose da se sarenimo jos vise, ovako, svi zajedno

Sad sam posle 2 dana forumske apstinencije bila na pf Kućni ljubimci i kad sam htela da ti dodam koji poJenčić, kažu mi da sam preterala. Sorry, više sreće u sledećem krugu!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back