kosa_u_svim_bojama_duge
Domaćin
- Poruka
- 3.187
@ubica-volim te zbog potpisa....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
@ubica-volim te zbog potpisa....

Dokonoj glavi svašta padne na pamet...@lemi zasto mucis mozak tako nebitnim pitanjima?
pa uposli se čoveče![]()
mislim se dal mogu da izdržim do petka sa 130 dinara u džepu ...

jes bre
mamo, check ovu kucu ... trčala je trku preko nekog doka, i na kraju trke treba da uskoči u bazen... Jadničak se predomislio u poslednjem trenutku, ali beše kasno, fizika, inercija i sl.
![]()
Jadna Bejbova mama! (Inače, rasa je border koli, jedan od najboljih radnih pasa u raznim sportovima tipa agilitija i jedan od najboljih ovčara na planeti.) Da je bio njufaundlender, ne bi se predomišljao, pobedio bi u trci jer bi žurio da se okupa! 
Juče skoro ništa, bolelo je grlo. Ne znam samo, otkrila je da voli "saninicu", biće da je to. 
daaaaj bre, pa sad baš jedemŠta li je to ovo moje dete jelo ovih dana pa je toliko napunila nošu?!Juče skoro ništa, bolelo je grlo. Ne znam samo, otkrila je da voli "saninicu", biće da je to.
![]()
daaaaj bre, pa sad baš jedem:???:

Kako je samo uviđavna!

...o tome kako i ja mogu da dobijem jedan kvadratic?
mislim, nije bas da mi je stalo, al nije lose da se sarenimo jos vise, ovako, svi zajedno
Moda-HATE!
Štaviše, ja planiram mojoj Mimi da kupim jedne male i ako nađem negde ne tako papreno skupu kišnu kabanicu.