О чему размишљате сада? званична чет тема пдф Краљево

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
To može da znači samo jednu stvar: stariš! :plez:

Mene danas u toku prepodneva čeka da operem gomilu sudova, kosu, da ispečem dve korice za tortu, još jedan kolač, da isfilujem tortu, da raskrčim one gomile i gomile igračaka i potražim ispod njih svoj novčanik, da usisam i potrem, obrišem prašinu... Još da mi nije baka-servisa... :dash: A ja sedim ovde i lupam gluposti! :sad2: Definitivno sam se navukla opet. Šta ću kad imam udoban mousepad! :D

Poslednja izmena:
a ja sam onda fenomen, ja sam super sa mojom svekrvom i sa jetrvom, 13 godina se nismo posvadjale koliko smo zajedno, 6 godina smo zivele u istoj kuci gde je jedna kuhinja i jedno kupatilo.Mislim da je to do ljudi. Meni je to malo glupo da se ja sad svadjam i da se mlatim sa nekom osobom koja moze da me rodi i koja je rodila mog muza, pa i ja imam brata i da sad dodje zena u kucu i pocne da vice na moju majku ili ona na nju pa to je bre fuj.

Tačno, to je samo do ljudi. Ali u većini slučajeva su žene posesivne u vezi "svog" muškarca, pa bio im on muž, brat ili sin. (Moja baba po ocu, bog da joj dušu prosti, je htela da se baci s prozora, jedva su je skinuli, kad su mama i tata našli stan i hteli da se sele. I ostali smo s njom do smrti. I nikad ne bih pristala da živim u zajednici, znam koliko je moja majka propatila.)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back