О чему размишљате сада? званична чет тема пдф Краљево

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
O 1 000 000 stvari ali između ostalog, Pero, kako je prošla svirka?

e da znas da nije bilo lose uopste, onako, ambijentalna atmosfera, mi sviramo instrumentale, usna harmonika i klavir
sviracemo od sada nedeljom, pa ubodi nekad kad budes imala vremena, to vazi i za ostalu druzinu:D
od 14 do 18 sati, na kaficu i to

Poslednja izmena:
e da znas da nije bilo lose uopste, onako, ambijentalna atmosfera, mi sviramo instrumentale, usna harmonika i klavir
sviracemo od sada nedeljom, pa ubodi nekad kad budes imala vremena, to vazi i za ostalu druzinu:D
od 14 do 18 sati, na kaficu i to

Samo ako sa "babom" sklopim ugovor o čuvanju Milice vikendom. Ali dok se ne iščupam od lekara, slaba vajda, svaki slobodan trenutak je držim uz sebe, nedostaje mi do besvesti.

znam taj osecaj a znas li kako brzo porastu i onda te ne fermaju dva posto a ja bi jos da se mazim i igram sa njima, nego sad sam tek primetila pa imas bre tri kvadratica

:hahaha: A ti uzmi mače. ;) Milica i ja smo već počele nešto između ofanzive i kampanje, pitanje je koliko će još njen tatica moći da odoleva "neprijateljskim napadima", čak se i mače slaže da ga uzmemo, redovno se provoza s nama jedan krug u kolicima. :lol:

A ta tri kvadratića sam zaradila tu i tamo, uglavnom na Ljubimcima.

Pa i ja imam Gizma koji ima 13 godina i nešto jače, i ne voli se baš sa ovom macom što nam se šlihta ali mislim da će se pomiriti. Inače, moja Milica je svojih prvih nekoliko puta po 2-3 koraka napravila za Gizmom i za pokojnom mačkom moje pokojne svekrve, obožava sve životinje, zlato mamino! :lol: I razmišljam o još jednom psu u narednih godinu-dve, dok je Gizmo još živ, da nauči svoju naslednicu svemu što zna, i možda o još kojoj maci...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back