predstavnik
Aktivan član
- Poruka
- 1.421
А шта је за тебе нормална девојка?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ali vi uzimate najgore primere iz svojih zivota i to plasirate kao finalno...
cure, pa nisu bre svi tipovi agresivci i klosari
tacno je da ima malo normalnih, ali LJUDI u celini
i kada trazite normalne, morate i vi tako da se postavite, pa da vidis kako ce da krene( ne kazem da niste, samo napominjem)
Nisam znao da si toliko nepozrtvovana. ccc...ja sam falabogu našla onoga čiji će postupci i trud da budu ogledalo mojih postupaka i truda.
a ne kažem da je tako uvek i svuda. naprotiv, znam da nije.
kada se sve sabere, previše sam razmažena da bih bilo šta, bilo zbog koga, bilo koliko - trpela. makar to bio i bol kod zubara. zato bih pre izabrala da budem samohrana majka nego nepoštovana supruga.
nije neophodno ni da bide makar kakav ekstrem. dovoljno je da čini da se osećam nelagodno u svojoj koži i - paljba!
А шта је за тебе нормална девојка?

занимљиво!Лепа констатација.
мислим да оне које сретнем до 9 изјутра вреде барем за мрву више него оне што отекле поподне цеде кафу уз киселу са лимуном

Са друге стране знам момке који се према девојкама понашају баш ''мушки и балкански'' и везе им трају по неколико година. Није ми јасно која то ''љубав'' спаја појединце у везама пуном свађа,малтретирања,неразумевања...А таквих је много и трају годинама.
E F H F H C E(visoko) E