О чему размишљате сада? званична чет тема пдф Краљево

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ali vi uzimate najgore primere iz svojih zivota i to plasirate kao finalno...
cure, pa nisu bre svi tipovi agresivci i klosari
tacno je da ima malo normalnih, ali LJUDI u celini
i kada trazite normalne, morate i vi tako da se postavite, pa da vidis kako ce da krene( ne kazem da niste, samo napominjem)

ne pričaju predstavnikca i gitara ništa novo
čuo sam ja to do sad već milion puta
kad pogledam šta se radi, mogu nekako i da ih shvatim
ali, porodica bez oca ipak nije prava porodica

ja sam falabogu našla onoga čiji će postupci i trud da budu ogledalo mojih postupaka i truda.
a ne kažem da je tako uvek i svuda. naprotiv, znam da nije.
kada se sve sabere, previše sam razmažena da bih bilo šta, bilo zbog koga, bilo koliko - trpela. makar to bio i bol kod zubara. zato bih pre izabrala da budem samohrana majka nego nepoštovana supruga.

nije neophodno ni da bide makar kakav ekstrem. dovoljno je da čini da se osećam nelagodno u svojoj koži i - paljba!

ja sam falabogu našla onoga čiji će postupci i trud da budu ogledalo mojih postupaka i truda.
a ne kažem da je tako uvek i svuda. naprotiv, znam da nije.
kada se sve sabere, previše sam razmažena da bih bilo šta, bilo zbog koga, bilo koliko - trpela. makar to bio i bol kod zubara. zato bih pre izabrala da budem samohrana majka nego nepoštovana supruga.

nije neophodno ni da bide makar kakav ekstrem. dovoljno je da čini da se osećam nelagodno u svojoj koži i - paljba!
Nisam znao da si toliko nepozrtvovana. ccc...

А шта је за тебе нормална девојка?

Normalna devojka je svesna sebe i ljudi koji je okruzuju, ne menja svoj identitet, reaguje spontano i prirodno u svakoj situaciji, lepoj i ruznoj, koja i PSUJE kad treba:)
Iskrena, govori otvoreno sa momkom ukoliko ima ili nema sanse da se vidjaju, ne daje laznu nadu samo da bi imala rezervu ukoliko izvisi kod nekog boljeg frajera.
Uostalom, sve ono sto ja ne bih priustio svojoj devojci, ne bih voleo ni da ona priusti meni.
E sad, ne znam koliko sam ja NORMALAN, ali ukoliko ONA ima osobine slicne meni, mislim da bismo nekako funkcionisali

pa mozda sam preterao, ne bas sovinista, prejaka rec, ali definitivno sam dobar deo vremena provodio u ovakvim i slicnim raspravama o musko zenskim odnosima, sa mnogim devojkama. Nisu to bili bas prijatni razgovori, jer uvek, ne znam kako, dodjemo do nekih teskih reci( valjda ih necim isprvociram), a posto sam tvrdoglav, to traje, traje i traje...
ne bih voleo da se to desava na forumu, ali opet, nekako ....mozda je najbolje da zakljucimo ovu raspravu

Јес' да тема нема везе са мушко женским односима али да се умешам.
Неко рече овде,мислим представница, да тражи нормалног а не правог :) занимљиво!Лепа констатација.
Вероватно сви ми овде износимо неко своје лоше искуство и неке своје ставове које грчевито бранимо па нам се чини да се не разумемо.Поента је да сте сви ви у праву,донекле!
Сви смо ми наилазили на оне који нам се у тренутку учине правима а после се испостави да су погрешне/ни итд...
Ја никада нисам изашао својој девојци без цвета на очи,никада нисам закаснио,никада је нисам увредио,за мене је била на врху свих пиједестала вредности,држао сам је као мало воде на длану,па од тога нисам имао некакве посебне вајде.Једина утеха ми је што знам да јој нико никада до краја живота неће (ни удварачи,ни швалери,ни муж) поклонити више цвећа и пажње него ја!! Са друге стране знам момке који се према девојкама понашају баш ''мушки и балкански'' и везе им трају по неколико година.Што сам био бољи то су ме боље 'ебале по свим питањима,и на крају буквално побегнем из везе.А само сам тражио мрву разумевања.. .Вероватно бих сад своје везе требао да подведем под ''погрешне'' јер то би било најлакше.
Нису оне биле погрешне.Само се нисмо пронашли.Посебно ме нервира у вези када неко настоји да прилагоди свог партнера себи тј. да направи своју лошу копију,своје клонче,и да после прича како је поента у прилагођавању и да прави читаву психонализу око тога итд..
Поента је у прихватању свих савршености и несавршености свога партнера.Поента је у разумевању,у поштовању,безусловном поверењу,у једној слози...Не може један партнер улагати себе,сваки свој делић у ту везу а други све то газити.
Боље је бити сам него трпети неку будалу.Није ми јасно која то ''љубав'' спаја појединце у везама пуном свађа,малтретирања,неразумевања...А таквих је много и трају годинама.
Ја имам став да нећу трпети никог да ме злоставља па не знам ти по цену које љубави.

Девојке треба да буду само оно што јесу,ништа друго.За викенд су једно,ујутро су друго,преко дана треће,ретко која зна шта хоће ,немају обавеза,немају радних навика...све је више таквих!

И зато ја лети изјутра пораним,седнем у башту,пијем кафу и шацујем девојке :) мислим да оне које сретнем до 9 изјутра вреде барем за мрву више него оне што отекле поподне цеде кафу уз киселу са лимуном :)
Е сад једна песма од Јесењина за све ове који су тренутно сами...

Ти не гледај прекорно у мене,
ја од тебе не кријем презрење,
али волим очи твоје снене,
и у њима лукаво искрење.

Чиниш ми се тако тиха сада,
као неко што се плену краде,
волим лију када се прикрада,
вребајући Гавранчиће младе.

Е па вребај,ја те се не бојим,
само да ти не утрне жар?
Још ни једна с'хладним срцем мојим,
није могла да постане пар.

Чуј,не волим ја то тебе мила.
Ти си само одсјај оне праве.
Јер самном је увек она била,
Чије очи ко небо се плаве :)

Нека она на тебе не личи,
и на изглед нек је хладна сва,
али ходом својим необичним,
душу мени потресе до дна.

Таква неће да буде у сени,
она увек сву душу нам тражи,
Ти чак ни бол не нанеси мени,
својом нежном и лукавом лажи.

Али ипак презирућ те сада,
ја ћу једно признање да дам,
И да нема тог раја и ада,
њих би цовек пронашао сам.

Е толико од мене

Са друге стране знам момке који се према девојкама понашају баш ''мушки и балкански'' и везе им трају по неколико година. Није ми јасно која то ''љубав'' спаја појединце у везама пуном свађа,малтретирања,неразумевања...А таквих је много и трају годинама.

E to meni nikako nije jasno, a nagledao sam se toga, sou. Dal' smo onda mi koji tako ne postupamo debili? Pa ne bih reko'. Verovatno su takve zene debili, a i likovi.
'ajde pojasnite mi malo to, zivo me zanima.
Evo meni licno je veoma bitno razumevanje, na primer. Bez toga je nemoguce nesto graditi.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back