О чему размишљате сада? званична чет тема пдф Краљево

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Warlord, cuo sam komentare o tvojoj svirci, da imas stav dok sviras bas kao neki poznati lik iz sveta hard roka:) i to sam cuo od zenske populacije!!!
Bogami, dobro se kotiras medj zenama, mogao bih da te angazujem u svom bendu:):):) cisto da ih navucemo na svirke:)
Chajkovski, sve si mi vise interesantan. Na kog lika si mislio? Neki su mi rekli da malo potsecam na Abbath-a iz Immortal-a zbog nogu, drugima vise licim na Kerry Kinga, vise se i ne secam komentara. 'bem li ga, kako mi dodje, tako se namestim, nisam se trudio nesto da imitiram nekog'.
Zovi kad budes hteo samo ne znam koliko bi ti moje sviranje odgovaralo ili ti to mozda nije ni bitno. :)

jeste, majke mi, vorlord je hit međ ženskinjama, verujte mi na reč!
vorlorde!
vorlorde!
vorlorde!

mislim o tome kako sam se prejela. a i red je bio.
plus jeger.
Nemoj, bokte, postidecu se i ovde na forumu. :oops:
Super za prejedanje.
Ja razmisljam kako me mrzi da idem na trening posle. :(

A i ti si zenskaros :):) hahaha Pa ovde vri od vas.
Paganini,Warlord,??? ko je treci :)

Ja sam treci:)
ali posto organizujemo kraljevacku ligu dzentlmena, pozivam i ostale clanove ( i clanice) foruma, da nam se pridruze u ovom poduhvatu - vodjenje knjiga periodizacije i sistematizacije o osvajanju suprotnog pola, al bez zloubotrebljavanja informacija, diskrecija zagarantovana:)

Chajkovski, sve si mi vise interesantan. Na kog lika si mislio? Neki su mi rekli da malo potsecam na Abbath-a iz Immortal-a zbog nogu, drugima vise licim na Kerry Kinga, vise se i ne secam komentara. 'bem li ga, kako mi dodje, tako se namestim, nisam se trudio nesto da imitiram nekog'.
Zovi kad budes hteo samo ne znam koliko bi ti moje sviranje odgovaralo ili ti to mozda nije ni bitno. :)

Da, da, spomenuli su mi da postavljas noge kao neki cuveni basista, al ne mogu da se setim koji...al samo da ti spomenem, da je to komentarisano kao extra cool:)
Aj zvacu te da svrnes na svirku, al unapred da te obavestim, da nije ni malo hard, niti heavy, vuce na neko bluziranje i dzeziranje, uz puno improvizacije, a sve u cilju stvaranja ambijentalnog fazona.

Завођење :) дивне ли теме
Жене су вам као цвеће.Што их више заливате и негујете биће вам лепше.Освајање жене је један посао који се може поредити са пољопривредом (букквално) :) Видите,пољопривредник усев мора да засади,негује,обилази,залива,ђубри,штити од шеточина свакодневно а тек за неку годину да убира плодове свога рада,што није увек 100% загарантовано.
Тако и заводник мора да баца коске,мува,негује,заводи жену а тек за неку годину да убира плодове свога рада.Сад зависи коме су колики прохтеви,па се деси да је неко на време заводио па сад има десетина жена на лагеру,као Џемс Бонд :) на пример...
итд....итд...итд...

Само сам се питала ко ће и када да постави Лигу џентлмена као реалан предлог за играње.... Дабогда Вам се вратио матријархат, па да се и ви мало осећате као месо за клање...
Скупљати бодове.... А овамо џентлмени... Нема ништа одвратније, љигавије и лажније.... Мука ми је са излудим....О каквој се , чак и дискрецији, може говорити ако сакупљаш поене?

Само сам се питала ко ће и када да постави Лигу џентлмена као реалан предлог за играње.... Дабогда Вам се вратио матријархат, па да се и ви мало осећате као месо за клање...
Скупљати бодове.... А овамо џентлмени... Нема ништа одвратније, љигавије и лажније.... Мука ми је са излудим....О каквој се , чак и дискрецији, може говорити ако сакупљаш поене?

Ja sam predlozio da nam se pridruzi i zenski deo foruma, da zajedno polemisemo o tome, bez vredjanja suprotnig pola, ako je ikako moguce..
Naglaseno je DZENTLMENI,a pod tim se podrazumevaju i devojke koje su galantne, pazljive i na neki nacin superiorne prema svom paru.
Ne vidim u cemu je problem?
Jedino ako ne postoji medjusobnog postovanja, pa u startu reflektujes svoje osobine, koje bi pokazala, da si kojim slucajem, muskarac?

Ja sam predlozio da nam se pridruzi i zenski deo foruma, da zajedno polemisemo o tome, bez vredjanja suprotnig pola, ako je ikako moguce..
Naglaseno je DZENTLMENI,a pod tim se podrazumevaju i devojke koje su galantne, pazljive i na neki nacin superiorne prema svom paru.
Jedino ako ne postoji medjusobnog postovanja, pa u startu reflektujes svoje osobine, koje bi pokazala, da si kojim slucajem, muskarac?

Доминантност у вези!!Браво,о томе може да се пише доста

Да пресликавам се, како си провалио?

Твоја позиција је типично мушка, у оном свом најгорем облику...Две је цоол? Је ли да? Е, па кад је цоол у љубави , значи да је нема..... А онда се све сведе на гимнастику... Уз, дај боже, мннннноооогоооо зноја.
Али, Ја сам будала шо се уопште трудим да ти објасним... Никада нећеш схватити...

Jedino ako ne postoji medjusobnog postovanja, pa u startu reflektujes svoje osobine, koje a, da si kojim slucajem, muskarac?

To je nemoguce na internet forumu i sa ovolikom grupom ljudi. Ipak, "Homo homini lupus est.", "Covek je coveku vuk.".

Да пресликавам се, како си провалио?

Твоја позиција је типично мушка, у оном свом најгорем облику...Две је цоол? Је ли да? Е, па кад је цоол у љубави , значи да је нема..... А онда се све сведе на гимнастику... Уз, дај боже, мннннноооогоооо зноја.
Али, Ја сам будала шо се уопште трудим да ти објасним... Никада нећеш схватити...

A mozda ti i ne umes da objasnis? Mozda te nesto iritira u ovoj temi, pa reagujes burno? Ili imas iskustva sa losim primercima ljudskog sloja, pa generalizujes sve ostalo?
Ja sam otvoren za sva misljenja, ali ocigledno da se ti i ja nesto ne kapiramo...jbg, sta da se radi.

A mozda ti i ne umes da objasnis? Mozda te nesto iritira u ovoj temi, pa reagujes burno? Ili imas iskustva sa losim primercima ljudskog sloja, pa generalizujes sve ostalo?
Ja sam otvoren za sva misljenja, ali ocigledno da se ti i ja nesto ne kapiramo...jbg, sta da se radi.

не капирамо се по дефиницији.... Ја сам женско, а ти си супротног пола. Довољно.
Не разумем како може да вам душа буде тако празна, да немате ни један једини моменат у свести, да дозволите себи да оголите душу, а не тело?
Сећаш се приче о куми и пу* шењу?
Колико год она лоше звучала, у њој је суштина мушко-женског односа ка свету.
Он би могао да љуби децу и уснама које су до тог момента лизале другу, а не само водиле љубав са брачним партнером

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back