TheWickerMan
Domaćin
- Poruka
- 4.271
nismo bili,Saska nije mogla a svi ostali me ispalili tako da nisam ni isao...
kazu da je bilo dobro...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zlatarna Celje,Securitas i kao šlag na torti dokumentarac"Pink Panter"(na državnoj televiziji).Pa j*b'o te,lopovi su u filmu prikazani kao heroji naroda!Tijanićuuuuu...Neka Dejo kaže umesto mene:
A ovo?
![]()
![]()
^^^ ja nikako ne bi mogao...da budem djubre![]()
![]()
![]()
Gledam teen pdf,koja je ono postala bljuvotina nakon dolaska novih moderatora...Dovla vrati se,sve ti je oprošteno.![]()
Limun je totalno OK mod.Krepto dosta prigovara na spam iako je bio neviđeni spamer dok nije postao mod,to ume da me izbaci iz takta.A Stivi...Sa njim sam se svađao još od učlanjenja na forum.Ko je sad, Stivi i Limunovo drvo? I beše Kreptoman?
Limun je totalno OK mod.Krepto dosta prigovara na spam iako je bio neviđeni spamer dok nije postao mod,to ume da me izbaci iz takta.A Stivi...Sa njim sam se svađao još od učlanjenja na forum.Nejasan mi je njegov potez zatvaranja ispamovanih tema i otvaranja novih sa istom tematikom.
Nekadašnje grupno tolerisanje Erazmovih bljuvotina je posebna priča,srećom našao se neko pametan i banov'o ga.