ledi
Ističe se
- Poruka
- 2.975
...od petka na odmor
Javni ako ti zatreba neka informacija o Ohridu (ako je Ohrid i dalje u planu za odmor).

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
...od petka na odmor

.........POSTALA SAM TETKA!Dobila sam bratanicu Irinu..........

Moja bratanica je Andrea, Irina je ćerkica moje forumske drugarice, rođena noć ranije, zbunjuju me i dalje ta strana imena. Svakako je bio lep dan, rođene su dve lepe devojčice. 
verovatno Sofija. Htela sam da bude Jana ali je ime naglo postalo popularno a mene to užasno smara (baš kao i zlatni retriveri 
^^Evo plana: mnogo se lepo provedi i obavezno idi na Hladno Pivo!
Hmm, ko zna, mozda i ja odem...

Ako možeš ti-mogu i ja.Pored toga i da napomenem da je satnica menjana,situaciju pogledaj na http://www.sabackiletnjifestival.com/

Vala baš.E do krasnog...
Uvek me j*be taj Šabac,kad god sam trebao da odem gore il' me zvizne kombi il' me saplete nešto drugo.
Mene znaci Galenska laboratorija Nis truje vec godinama, odnosno svaki put kad mi niske apoteke prodaju 3%-nu bornu kiselinu ili ti RASTVOR ZA ISPIRANJE OKA (imam osetljive oci). Eh, sto ne mogu da se sankcionisu oni sto po forumima sire ovakve dezinformacije...Au, majko, sta ova lupeta?Mene znaci Galenska laboratorija Nis truje vec godinama, odnosno svaki put kad mi niske apoteke prodaju 3%-nu bornu kiselinu ili ti RASTVOR ZA ISPIRANJE OKA (imam osetljive oci). Eh, sto ne mogu da se sankcionisu oni sto po forumima sire ovakve dezinformacije...
^ A ban IP-a?

Shta ja radim ovde?????
Mučiš se sa nesanicom? 
A šta ja radim ovde?! I da li da pogaču za babine pravim u obliku suncokreta ili ruže?

ali ujutru 4 idem za Odzake...