О чему размишљате сада? званична чет тема пдф Краљево

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Razmisljam nesto o nekim ljudima koji po vazdan nesto imaju da zameraju, kukaju...sve im tesko...tesko im sto dolaze na posao da rade, tesko im da izadju sa privatnim obavezama na kraj...A ni dece ni dede ni babe ni oca ni majke u kuci.Sto rekli kod nas "ni kuceta ni maceta". Na svakom drugom vide negativne stvari...:dontunderstand:
Kasne na posao u 10h ujutro (10 min), udju unutra i kazu "moram prvo da idem da kupim kafu".....:evil: znaci neodgovorno, bez respekta prema drugim kolegama...meni odvratno...:dash: Ponestanu mi reci da opisujem takve lendove...
Moj zakljucak je da mnogi ljudi na ovom svetu nisu bili jos pravo gladni...
Pored takvih ljudi se osecam kao supermen...:confused:

Ni ja, Bole. :aha: Čuh skoro za jednog da se švaleriše konstantno otkako se oženio, imao je dve-tri VEZE koje je raskidao kad mu se švalerke utripuju da treba da mu rode dete, i tvrdi da obožava svoju ženu još... :roll: Ne znam, kako mi je-tako je, ali nikad ne bih pomislila da prevarim ovog mog, a kad bih slučajno saznala da je on mene prevario, imam znanje, imam sredstva, ostao bi bez m... kao oni veprovi kad treba da se podgoje za kobaje i kavurmu. :twisted:

Ode ovaj svet u q... :aha: Ma ne bih mogla, ali stvarno ne bih mogla. Probala ("There's time and place for everything and it's calleg colege!") i videla da me urnisala griža savesti. Ako nisi potpuno zadovoljan u vezi, vidi kako to možeš da rešiš na obostrano zadovoljstvo, ili izađi iz veze u kojoj si nezadovoljan, nije fer prema osobi sa kojom si.

a sta? :) sto zvizduces? :)

...o tome kako nikog ovde nema...

...nego,pitanjce : u zadnjih par dana slusam malo punka i po glavi mi se vrti pesma od Buzcocksa - Ever Fallen In Love (With Some You Shouldn't) ... tj,da li ste se nekad zaljubili u nekog u koga niste smeli ? Nije bitan razlog zasto niste smeli... meni se deilo par puta i jednom zamalo nisam dobio batine (jurili me dva brata i cale motkama :) )... kontam da je najsladji ukus zabranjenog voca...

^ Jesam.Posledice su otprilike izgledale ovako:
mummy465.gif

...nego,pitanjce : u zadnjih par dana slusam malo punka i po glavi mi se vrti pesma od Buzcocksa - Ever Fallen In Love (With Some You Shouldn't) ... tj,da li ste se nekad zaljubili u nekog u koga niste smeli ? Nije bitan razlog zasto niste smeli... meni se deilo par puta i jednom zamalo nisam dobio batine (jurili me dva brata i cale motkama :) )... kontam da je najsladji ukus zabranjenog voca...

E, vi'š, koliko me sećanje služi nisam. Nekako kad znam da "ne smem" iz ovog ili onog razloga, kao da u sebi blokiram moguća osećanja (te vrste) prema toj osobi.
Barem je oduvek bilo tako, a ubuduće ko zna...:cool:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back