О чему размишљате сада? званична чет тема пдф Краљево

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Celog dana nijedan post???

My head hurts, can't think... :dash:

Razmišljam i dalje da li je moguće da kod Kineza 3/4 pantalonice za dečaka koštaju koliko suknjica i bluzica zajedno, i to model teži za šivenje, sa više različitih materijala, sa gomilom karnerića, taman po ukusu moje male šmizle... I kako najobičnija polo majčica za dečaka u Todoru na sniženju košta 1106 dinara.

... O vikendu i 13. julu...

Hm... 13. jula bi bio rođendan mom tati, znam gde ču ići tog dana-na groblje. :(

Btw, hvala na podršci, ovde samo ti razumeš moje muke. :zag:

da li ce se ovi nashi napokon postici gol

Aha, al' zamalo. :mrgreen:

Najcrnje od svega je što su Oziji imali dve polušanse, obe iskoristili i opet ispali a ovi naši levonogi mamlazi su utraskali :think: 4 ili 5 zicera? I ispali. :rotf:

Haha, u jednom jako kratkom trenutku sam pomislio da si igrao fudbal pa imaš te posledice :D
Juriš kokoš po južnoj pruzi, aaaa :P

.. mislim se o bosoj novi koja svirucka.. mislim da ću uz ovo da spavam noćas :)

Dobar izbor. :)

...o neplaniranoj obavezi odlaska na rođendan deteta čije roditelje ne podnosim (it's mutual) i da li da popijem valerijana kapi da bih NJU preživela ili tri kapsule zeolita da ne bih upropastila dijetu. Poklon za klinca sam manje-više smislila.

Ne znam kakav vam je ispit, ja sam za moj samo naučila Veterinarians' oath a za ostalo... pa, dobila desetku. Izašla sa pismenog prva, imali smo prevod eseja sa srpskog na engleski i 10 rečenica sa engleskog na srpski a usmeni je bio konverzacija. Na pismenom smo imali pravo korišćenja rečnika i na kraju, kad su svi izašli, kaže jedan dečko "Molim te, uteši me da si makar jednom otvorila rečnik!" :lol: A stekoh nekako utisak da bolje barataš engleskim nego ja pa... Go for it! :super:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back