О чему размишљате сада? званична чет тема пдф Краљево

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Hvala, ja se nadam da ce sve biti ok... Sa obzirom na njegov nacin zivota (dugogodisnji stres, po dve pakle cigareta dnevno, kafe od ranog jutra, prvi obrok tek kasno popodne, poslovni ruckovi u kafani, alkohol...) svi preduslovi su bili tu i cudi me da se ovo nije desilo mnogo ranije.
Tera coveka da se zamisli o tome sta sve radi svom organizmu... :neutral:

Bice ok,ne brini...posle 20 dana,ovaj moj je nastavio da se svadja sa nesmanjenom zestinom sa mnom...;)
A sto se tice ritma zivota,ja se ne brinem,uvek sam govorio da imam jdan cilj a taj cilj je blizu tako da cu ga ispuniti verovatno...mada smak sveta 2012. moze da me preduhitri za mesec dana :P stres je najgori,meni je 3 godine posla i konstantnog nerviranja doprinelo skracenju zivota bar 15 godina...j.b.g,zivi brzo a hrani se tesko ... :)

Ledi, kako ti je tata? Verujem da ide na bolje polako.

Bole, ne s*ri! :rtfm: I da se veriš i oženiš, ima da se smoriš posle par meseci. Tvoj problem je što si suviše dobar, ali to znaš i sam. Jer što si bolji prema ljudima, to su oni gori, ali i to znaš i sam. Ne znam šta da ti kažem, kako da iskuliraš. Slažem se sa Ledi da će vremenom sve da se reši, da samo treba da budeš strpljiv.

@mimi's mom: Hvala, bolje je, kazu lekari da se lepo oporavlja, juce sam ga najzad videla i pricala sa njim jer nije vise na intenzivnoj.
Al' kako nase bolnice izgledaju... pa ono i najveselijeg coveka moze u depresiju da baci... :neutral:

Znam, juče bila u jednoj. :( Prosto neverovatno, u kakvim uslovim arade ljud i KBC KG a koliko entuzijazma i pažnje posvećuju pacijentima, barem na neurologiji, i kakva je to drastična razlika u svakom pogledu (čast malobrojnim izuzecima) u odnosu na ZC Studenica, u kom su uslovi daleko bolji, da ne poveruje čovek.

ne zovu za posao,bedak.....:(

Ma zvaće, ne brini, ako ne za ovaj, onda za drugi. ;)

Da se ubuduce oglashavam samo kada me neko neshto pita.

Šta bi, Gaco? :eek:

Bole, lepo se provedi. :)

Kako mi je juče bio shitty dan, prvo sam jedva overila uput, onda sam se vozila u najgorem kršu od autobusa koji je saobraćao na međugradskim linijama u Srbiji još od vremena firme Krstić, pa je krele od taksiste, pretpostavljajući da ne znam gde idem, hteo da me voza u krug po KG, onda jedva stigoh da završim obaveze i da se nađem sa Jocikom i njenom Dorom, pa opet krš od busa, manje nego prvi ali opet, otišli amortizeri a dšrafljena i sedišta pa smo leteli po busu u krivinama... I kad na kraju nisam podavila komšijsku decu, nikad neću! Ebote, gerge konarevske, nije im poznat koncept kućnog reda! :kletva:

Patološki korisnici foruma i elektronske pošte (Mailholism) - osobe koje komuniciraju sa drugima putem Interneta, proveravajući elektronsku poštu ili se logujući na forume u sve kraćim vremenskim intervalima, proveravajući da li ima novopristiglih tema, odnosno komentarišući iste novim porukama. Prosleđivanje vesti šaljivog karaktera prijateljima i poznanicima. Neka istraživanja potvrđuju da nedostatak izraza lica i govor tela prilikom komuniciranja putem e-maila, pokušavamo nadoknaditi pisanjem ili previše emocijalnih ili previše intimnih poruka koje potom mogu izazvati nesporazume i stvore probleme koje nastojimo ispraviti pisanjem novih poruka. Tu spada i Blogstreaking (sve učestalije pisanje novih poruka po internet dnevnicima ali i otkrivanje ličnih informacija na blogovima, a koje kao podaci nikada ne bi bili izgovoreni prilikom kontakta uživo, što tim osobama stvara dodatne probleme pored već navedenih).

http://www.diyaudio.rs/blog/2/entry-12-internet-addiction-zavisnost-od-interneta/

Obećavate da ćete ovde biti dobri tih 10 dana, do 24. jula? ;)

I ja obećavam da ću da bidnem dobar!

6icsat.gif

Kako sam se lepo iznervirala, kad te neko pravi budalom, kao da sam kupila kinesku majčicu od 150 dinara a ne prevozno sredstvo koje je koštalo 5000 i treba da potraje najmanje još dve godine... Bottom line, zaobilazite M sport u širokom luku. Danas, kad sam PONOVO :dash: oterala Miminu biciklu u servis, vidim da su i oni tamo (oni u Obilićevoj) nabavili istu takvu, što znači da jeste kvalitetna, ali oni bar ne puštaju ništa u prodaju pre kompletnog pregleda servisiranja, ali ne, moja mama nije mogla da čeka još nekoliko dana, da ne potroši novac na nešto drugo, a moja ćerka je htela da crkne ili da kupi onu sa princezama! A sad se ti, Katarina, *ebavaj po sidži, idi do servisa svakih par dana, kad već imaš muža koji smatra da je završio posao zarađujući pare, da je suvišno da se i on kao muško pojavi i zatraži da se sve lepo pregleda, iskontroliše... Pa majku mu, dosta što misle da mogu da me fortaju kako hoće zato što sam žensko a još kad bi znali da ja zbog onog mog nervoznog i iskompleksiranog oca, Bog da mu dušu prosti, nisam naučila ni da je vozim! :rida:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back