...posto je chat tema,napisacu ovde...
pre citanja,oni koji ne vole da citaju moje pateticne gluposti,nek preskoce i citanje i ostalo vezano za ovaj post...
jos jedan od mojih veoma dobrih drugara se verio...ne racunajuci jednog koji samo prica i nista ne radi,ostah ja jedini neozenjen- ne veren u tom drustvu... cak ni stalnu devojku nemam ...a zasto?
pa ovako...prema svakoj devojci sam se postavio kao prema ljudskom bicu,normalno cak stavise mozda i previse dobro...i sta sam dobio? Sipak! vecina devojaka me je o.d.j.e.bala na najgori moguci nacin...razlozi:
1. vise voli da ode kod onog sto sto je malteretira i fizicki ali vise psihicki ,a ja sto ugadjam joj ne trebam
2.kesh j.b.g nemam ga dovoljno,tj imam ali za prohteve danasnjih devojaka koje bi da sede kuci i nista ne rade nemam
3.fizicka lepota j.b.g,po tom pitanju nista ne mogu da uradim
4.nemam vremena za nju ...posao mi je takav da sam non stop na putu,da su mi cesto noci i vikendi radni ali ipak u zadnje vreme to je malo bolje...
5....itd...
jednostavno,treba biti najgore djubre prema njoj sto ja ne umem...
i tako ja ispadm crna ovca,neko ko ne ume da odrzi vezu duze od par meseci,kao najgori bednik i kreten...
devojka koja mi se svidela, oko koje sam izgubio 10 meseci i koja me je sve vreme vukla za nos i vrtela oko malog prsta htela je to da nastavi to jos dugo jer naravno,odgovara joj budala koja je tu kad joj zatreba,koja ce da joj ugadja nonstop,da ga koristi a pri tom ne morajuci da mu (tj,meni) pruzi nista drugo osim osmeha koji me je prosto otapao ...
druga devojka mi je ,doduse indirektno i na malo uvijen nacin rekla :ajd iskuliraj decko,dosadan si a treca je,i posle"izjavljivanja" mojih osecanja prema njoj pozvala i rekla :e,a ja bi volela da mi ti budes najbolji drug...
trenutno ... nemam pojma,nisam pametan ...
ponekad mi dodje da odlepim,da se odselim i da prekinem svaki kontakt sa trenutnim zivotom i ljudima oko sebe...naravno,nisu oni problem nego ja...
niti ja generalizujem devojke niti bilo koga...
razlozi posotjanja mi se sve vise cine besmislenim,i sta god da pokusam ne uspe,iako se trudim cak i previse...
pateticno,zar ne?

ps.stari clanovi foruma secaju se mog slicnog posta od pre godinu ipo dana,ali on je bio posledica 5 dana netreznjenja u pokusaju da pronadjem smisao svog postojanja,ali ga jos uvek ne nadjoh... ovaj post pisem trezan...
ps2.eh,koliko mi se sada lakse...
my 2 cents...