О чему размишљате сада? званична чет тема пдф Краљево

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
TEA_93 : Sheshelj naruchio ubistvo Tomislava Nikolica... xDDD o Boze.... (izor: Dnevnik rts-a)

Mil00rad : To je samo dobar marketing.:ok:

TEA_93 : Da, brate... ali onda da bi ironija preshla u sarkazam javlja se BIA, koja kaze: Imamo dokaze, da je Nikolic ugrozen :eek:

Mil00rad : Sve je to suvo zezanje...
Cela situacija me seti na ovo:

Razmišljam o tome kako jedna krema (bočica od 30 ml) za negu osetljive kože u ovoj zemlji može koštati sramnih 500 eura (!!!) i ko je taj ko je kupuje... :neutral:

Ali, malo relaksacije nije na odmet posle takvog šoka. ;)
Ako je niste do sada našli, evo vam igre Akinator. Odlična je. Mada i ona ume šokirati (pozitivno), kada vam u nizu pogodi par zamišljenih likova. :)

Nije Kanebo, već je neki švajcarski preparat (lek, ne kozmetika) koji se koristi u dermatologiji za tretman veoma osetljive kože.
Razumem ja da je to švajcarska cena, ali kao takva je možda za švajcarski standard, ali za nas... Strašno.
Još strašnije je to što dermatolog kaže da ne postoji nikakva zamena, ništa iz te, prve klase.
Iz druge klase je neki japanski preparat, koji košta "tričavih" 5.000 dinara (bočica od 30 ml).
Kvalitet je neuporediv, cena takođe, ali je i dalje previsoka.
Pa posle neko neka kaže da imamo besplatnu zdravstvenu zaštitu...

Razmišljam o... Porodičnom putovanju u ravnicu, ranom zorom. :)

Kao sht neko napisa na tom forumu, to je najvishe zbog nekog prepucavanja. Drugog objashnjenja nemam :)

Hteli su "jednim udarcem" da potkače Seku Aleksić (i njene čivave) i konkurentski časopis koji ima suprotan stav po pitanju kućnih ljubimaca.

Nije Kanebo, već je neki švajcarski preparat (lek, ne kozmetika) koji se koristi u dermatologiji za tretman veoma osetljive kože.
Razumem ja da je to švajcarska cena, ali kao takva je možda za švajcarski standard, ali za nas... Strašno.
Još strašnije je to što dermatolog kaže da ne postoji nikakva zamena, ništa iz te, prve klase.
Iz druge klase je neki japanski preparat, koji košta "tričavih" 5.000 dinara (bočica od 30 ml).
Kvalitet je neuporediv, cena takođe, ali je i dalje previsoka.
Pa posle neko neka kaže da imamo besplatnu zdravstvenu zaštitu...

Razmišljam o... Porodičnom putovanju u ravnicu, ranom zorom. :)

Uh, užasno. :( Baš, baš previše da se da u komadu. Ja sam zadnjih nedelju dana visila po laboratorijama, uradila sam u državnoj u ZC Studenica analize za koje imaju reagense ali sam pored toga još nešto preko 2000 ostavila u privatnoj laboratoriji, morala sam da bih dobila "besplatnu" terapiju o trošku republičkog budžeta, ovo besplatnu pod navodnicima jer mi ni ovi sa zavoda već zadnja dva meseca ne isplaćuju troškove puta iako regularno i redovno predajem dokumenta.

Da mogu samo da znam dal ce stvarno da bude smak sveta 2012. Pa ako stvarno taj smak sveta treba da se desi da odem lepo da opljackam neku banku ili nesto tako pa da odem malo po svetu, da proputujem, da vidim znamenistosti ove nase planete. Ovako cu docekati smak sveta sa mnogo neostvarenih zelja a to je mozda gore nego sama smrt... Jer na kraju se sve svodi na to da li si poneo dovoljno lepih slika u svojoj glavi... Covek ne zeli da na kraju zivota pamti lose momente vec one koji su mu oduzele dah... A ja jos uvek nisam ispunio svoju kvotu...Pa ako neko ima neke pare na zajam vracam mu 22.12.2012. kamata nije vazna kolika je. :)

U ezoteričnim krugovima se smatra da to neće biti klasični smak sveta, možda neko saznanje koje će da označi kraj sveta kakvog sad znamo i novi početak. A možda bude i neko KABOOM! tipa Jeloustona, meteorita ili tako nečega... gde će masa ljudi stradati ali će poneko ipak da preživi. Inače, gledala sam pre neko veče na Nat. Geo. dokumentarac o Majama, oni su faktički sami sebe uništili tako što su se prenamnožili, za toliku populaciju ljudi je trebalo krčiti više prašume da bi se sejao kukuruz koji im je bio glavna hrana a onda prašuma nije stizala da se obnovi i nađubri pa su im opadali prinosi, nastupila je glad, ratovi, kraljevi su gubili glave a bez vrhovnog vladara bi u gradovima nastupalo rasulo, nije imao ko da izdaje naređenja šta i kako da se radi da bi imali dovoljno vode i hrane i onda su napuštali gradove "trbuhom za kruhom" i selili se u šumu gde su na miru mogli za svoje i potrebe svoje porodice da spaljuju samo mali deo prašume na kom će da seju dok se ostatak odmara i obnavlja. Proces suprotan evoluciji se desio upravo njihovoj civilizaciji.

Poslednja izmena:
Verujete u smak sveta?!
smiley-laughing001.gif

...posto je chat tema,napisacu ovde...

pre citanja,oni koji ne vole da citaju moje pateticne gluposti,nek preskoce i citanje i ostalo vezano za ovaj post... ;)

jos jedan od mojih veoma dobrih drugara se verio...ne racunajuci jednog koji samo prica i nista ne radi,ostah ja jedini neozenjen- ne veren u tom drustvu... cak ni stalnu devojku nemam ...a zasto?
pa ovako...prema svakoj devojci sam se postavio kao prema ljudskom bicu,normalno cak stavise mozda i previse dobro...i sta sam dobio? Sipak! vecina devojaka me je o.d.j.e.bala na najgori moguci nacin...razlozi:
1. vise voli da ode kod onog sto sto je malteretira i fizicki ali vise psihicki ,a ja sto ugadjam joj ne trebam
2.kesh j.b.g nemam ga dovoljno,tj imam ali za prohteve danasnjih devojaka koje bi da sede kuci i nista ne rade nemam
3.fizicka lepota j.b.g,po tom pitanju nista ne mogu da uradim
4.nemam vremena za nju ...posao mi je takav da sam non stop na putu,da su mi cesto noci i vikendi radni ali ipak u zadnje vreme to je malo bolje...
5....itd...
jednostavno,treba biti najgore djubre prema njoj sto ja ne umem...
i tako ja ispadm crna ovca,neko ko ne ume da odrzi vezu duze od par meseci,kao najgori bednik i kreten...
devojka koja mi se svidela, oko koje sam izgubio 10 meseci i koja me je sve vreme vukla za nos i vrtela oko malog prsta htela je to da nastavi to jos dugo jer naravno,odgovara joj budala koja je tu kad joj zatreba,koja ce da joj ugadja nonstop,da ga koristi a pri tom ne morajuci da mu (tj,meni) pruzi nista drugo osim osmeha koji me je prosto otapao ...
druga devojka mi je ,doduse indirektno i na malo uvijen nacin rekla :ajd iskuliraj decko,dosadan si a treca je,i posle"izjavljivanja" mojih osecanja prema njoj pozvala i rekla :e,a ja bi volela da mi ti budes najbolji drug...
trenutno ... nemam pojma,nisam pametan ...
ponekad mi dodje da odlepim,da se odselim i da prekinem svaki kontakt sa trenutnim zivotom i ljudima oko sebe...naravno,nisu oni problem nego ja...
niti ja generalizujem devojke niti bilo koga...
razlozi posotjanja mi se sve vise cine besmislenim,i sta god da pokusam ne uspe,iako se trudim cak i previse...
pateticno,zar ne? :)
ps.stari clanovi foruma secaju se mog slicnog posta od pre godinu ipo dana,ali on je bio posledica 5 dana netreznjenja u pokusaju da pronadjem smisao svog postojanja,ali ga jos uvek ne nadjoh... ovaj post pisem trezan...
ps2.eh,koliko mi se sada lakse...

my 2 cents...

Poslednja izmena:
O tati i da li ce sve biti u redu... Prvi put u zivotu sam progutala tabletu za smirenje. Nisam mogla vise.

@Bole: Zvucace kao cist klise, ali naici ce devojka koja ce znati da ceni tebe i tvoje osobine, pre ili kasnije. To sto su se tvoji drugovi ozenili ili verili nije nikakav pokazatelj, to je tvoj zivot i sve je to individualno. Pokusaj da napravis listu stvari koje volis kod sebe, a ne da na stvari gledas samo sa negativne strane. Onda kad prestanes da analiziras sve i bas kad odustanes od potrage, pojavice se "ona prava" iza coska i naci ce ona tebe. To nije fraza, to je pravilo. Pa i da budes sam neko vreme - je l' to toliko strasno? Ja uvek idem logikom da je bolje biti sam nego s bilo kim. Prema tome, probaj da se ne opterecujes time toliko. All in good time, druze...

Glupo je što ću ja(11 dina mlađi od Boleta)ovo reći,ali...Saginjanje curama je najgora stvar!To ne znači da im na sve trebaš lupiti kontru,jednostavno nemoj činiti ono što ne radiš kada nisi u vezi.Nebrojano puta sam zbog toga bio ostavljen ali savest mi je čista jer nisam zarad njih:zabadao njonju u tuđi život,ogovarao neprisutne,lagao,na s**nja poput droge pozitivno klimnuo glavom(j*b'o te,klinke od 15 godina su preozbiljno shvatile predrasude o rejvovima i umislile da je kul kljukati se"ekserima")...One su to smatrale j**enim muškim ponosom(citat),dok ja mislim da je to normala.O sponzorušama sam pisao mesecima,mrzi me da ponavljam...

O tati i da li ce sve biti u redu... Prvi put u zivotu sam progutala tabletu za smirenje. Nisam mogla vise.

Sta je tvom tati?:neutral:

Ma ne opterecujem se nego mi sinoc dosla zuta minuta...kao sto naleti...to sto su se moji pozenili-poudavali-verili nije nikakav pokazatelj,cak stavise najmladji sam nego me je to pokrenulo na razmisljanje...sto se tice klisea,sorry ali ne verujem u to... ne moze svima da bude lepo...
A gledam ja svoje pozitivne strane ,preko njih me iskoriscavaju... ;)
Btw,hvala na recima utehe :)

@ lemi ako mozes brate tako extra,ja ne mogu... ne vredi...

Ne moze svima da bude lepo, slazem se. Meni se u poslednje vreme desavalo s.r.a.nj.e za s.r.a.nj.e.m, al' opet se uvek trudim da sagledam situaciju ne sa optimisticne, nego samo sa realne strane. Jer, ako uvek moze gore - sto ne bi moglo i bolje?
Tata je juce imao perforaciju cira na zelucu (za koji nismo ni pouzdano znali da postoji, jer on nikada nije hteo da ode kod lekara) a onda i hitnu operaciju. Jedva smo ga naterali da odemo u Hitnu pomoc, da je sacekao jos malo to bi bilo to. Sada je na intenzivnoj i lekari kazu da se dobro oporavlja, nocas su brinuli zbog sepse ali izgleda da izlazi iz opasne zone.
Juce i nocas sam bila van sebe. Tek kad se ovako nesto desi, pocne covek da drugacije gleda na stvari i tek tada uvidi koliko su neki drugi problemi u stvari nebitni i resivi...

:eek: totalno isti problem sam imao sa svojim ocem pre 5 godina,nocu sam radio a danju jurio da mu nadjem krv posto je neka retka krvna grupa... spavao po podu u Hitnoj...

Samo ti izdrzi,hrabra budi i bice sve u redu !!! :)

ledi:
Tek kad se ovako nesto desi, pocne covek da drugacije gleda na stvari i tek tada uvidi koliko su neki drugi problemi u stvari nebitni i resivi...

I agree...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back