О чему размишљате сада? званична чет тема пдф Краљево

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
kako englezi ispadoshe da su poslednji, a nash balvan...
ljubicu-nije-sram-10779.jpg

Pa Englezi stalno poslednji. Nisam gledala al' čujem jutros da je pobedila nemačka fuksica.
Englezi uvek zvuče užasno na ESC-u!:thumbdown:Inače ne kontam po čemu je Nemica drolja,osim ako nije zbog pobede.:roll:

Pa Englezi stalno poslednji. Nisam gledala al' čujem jutros da je pobedila nemačka fuksica.

Ne znam da li je Nemica fuksa, ali znam da joj je pesma tezak shit, kao i 99% pesama sinoc...Eurosong je jedna propala manifestacija, ne znam ni sto je gledam... Milana Stankovica inace gotivim, mislim da je kvalitetan pevac, ali su ga izvozali kao konja...za sve su krivi Tijanic i Brega, ko li ih postavlja na ta bitna mesta...

Poslednja izmena:
Fuksica? Zašto to, kako to?

Ma prenosim tuđe utiske, tek sam jutros gledala i slušala, da, nije fuksica, sve to radi zbog jednog lika, ali pesmica je šitić svakako.

Ne znam da li je Nemica fuksa, ali znam da joj je pesma tezak shit, kao i 99% pesama sinoc...Eurosong je jedna propala manifestacija, ne znam ni sto je gledam... Milana Stankovica inace gotivim, mislim da je kvalitetan pevac, ali su ga izvozali kao konja...za sve su krivi Tijanic i Brega, ko li ih postavlja na ta bitna mesta...

Ma kao što kaže Toni Bordejn, moj omiljeni kuvar, Šveđani treba dekretom da se izvinu svetu zbog Abe. :lol:

Razmišljam hoće li se situacija razvijati uopšte, u bilo kom pravcu. Dete mi i dalje bolesno, nick mi i dalje plav, ja i dalje bez para, čir na bradi koji već danima preti se i dalje ne pojavljuje... Bar nešto, neizvesnost me ubi. :aha::sad2:

Poslednja izmena:

Šta tu nije jasno?! Lepo piše da sam čula to-i-to, ne da je to moj stav. I jeste i moj stav, pošto sam odslušala i odgledala pobedničku numeru, makar pesmica i bila posvećena (navodno) tom jednom, izvođačica zaudara na "lako". :roll:

Oooo, ne želim da započinjem prepirku, ali me baš zanima kako jedna pevačica koju vidimo samo u scenskom nastupu od 3-4 minuta može da zaudara na lako? Po tetovaži na ruci, nemačkim akcentom u pesmi na engleskom ili po stihovima pesme (koje je možda neki njihov Brega pisao, btw)?
Ne mogu ja sad da branim tu pevačicu jer ja ništa o njoj ne znam, već mi samo nije jasno kako tako lako donosite sud o nekome..

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back