AleksandarJelic88
Aktivan član
- Poruka
- 1.002
O tome da idem da igram basket.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

kako englezi ispadoshe da su poslednji, a nash balvan...
Englezi uvek zvuče užasno na ESC-u!Pa Englezi stalno poslednji. Nisam gledala al' čujem jutros da je pobedila nemačka fuksica.
Pa Englezi stalno poslednji. Nisam gledala al' čujem jutros da je pobedila nemačka fuksica.
Fuksica? Zašto to, kako to?
Ne znam da li je Nemica fuksa, ali znam da joj je pesma tezak shit, kao i 99% pesama sinoc...Eurosong je jedna propala manifestacija, ne znam ni sto je gledam... Milana Stankovica inace gotivim, mislim da je kvalitetan pevac, ali su ga izvozali kao konja...za sve su krivi Tijanic i Brega, ko li ih postavlja na ta bitna mesta...

Naj**ranija osobina Balkanaca!Ma prenosim tuđe utiske, tek sam jutros gledala i slušala, da, nije fuksica, sve to radi zbog jednog lika, ali pesmica je šitić svakako.
Da lupim kako je zdravo skakati u bunar,kol'ko sutra bi ljudi govorili isto.Pa Englezi stalno poslednji. Nisam gledala al' čujem jutros da je pobedila nemačka fuksica.

Ma, samo konstruktivno raspravljamo i razmenjujemo mišljenja.
Nego, obrni-okreni, pesma je apsolutni (s)hit, a i sama manifestacija nema blage veze sa onim što je Evrovizija nekada predstavljala.