Bufalo Bil
Domaćin
- Poruka
- 3.308
shta znam. mnogo je rano za bilo kakvo razmishljanje 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
banjalučki ćevap u onoj pazarskoj lepinji natopljenoj onim divnim sokovima od mesa, sa lukom i jednom kuglom kajmaka.![]()

Citam ovo sta si napisala i polako mi podjose bale na usta. Sad mislim da bih pojeo ladno 2 kila tog rostilja. Zamisli samo scenu kad Homer balavi, e ja samo isto tako.![]()
E, tako je i meni bilo sinoć, samo, nisam na kraju otišla, griža savesti je mnogo jaka stvar, sačuvala me dodatnih kaolrija.O tome kako ja samo postujem u pod forumu kraljevo i nigde drugde. A pojma neznam sto. Sad cu malo da odem da svrljam i ostavljam komentare gde stignem.
Razmisljam o tome da danas iskuliram maksimalno![]()
![]()

Bio sinoć na HBOcomedy film, ali nisam gledala od početka, možda samo poslednjih pola sata. 
Ne valja preterano razmišljati, sad sam se setila jednog "genijalnog" izraza!
LM, sutra uveče ću da skarabudžim
neku pogaču, tako sam se dogovorila sa mamom, kolači će da budu iznenađenje.![]()
E ta diskusija je bila...![]()

Što me podseti, treba limun da potopim u sodu bikarbonu!

Ja nisam nikad vario.. i nemam nameru.. živim brzo, hranim se lako.. odoh sipat rum kolu..
Mrzim ljude koji se femkaju ... 

A ja čula da u Kolumbiji raste neka biljka od čijeg nekog praška između ostalog kao bude bolje nego kad rokneš vijagru, da ne zalazim više u detalje... 
I sviđa mi se što sam skontala da sam preterala i uspela da presečem iz cuga, bez problema. I ponosim se sobom što sam ostala principijelna i ništa drugo nisam probala.

Što se tiče travuljine...Ni upola dobra kao alkohol.
Ja nisam karakter,ponovo pijem(iako mi je zamalo pukla lobanja zbog toga).Upravo večeras idem sa kumašinom ili Zecom da se podsetim starih dana.Što se tiče travuljine...Ni upola dobra kao alkohol.
![]()
Recimo u Kanadi i Britaniji su već registrovane pumpice sa dotičnom biljčicom kao aktivnom supstancom za olakšavanje relapsa moje bolesti, u Holandiji se radi na registraciji tableta, isti sastav, ista bolest, u međuvremenu oboleli od MS, raznoraznih malignih tumora i ko zna čega još vare u ilegali ne da bi im bilo lepo

Na šta li će da mi liči ova lemon-pie...![]()