О чему размишљате сада? званична чет тема пдф Краљево

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Treba otici do komsije da mu ocistim komp od virusa i da mu malo osvezim windows. Treba al me mrziiii, mlogo me mrzi. Ceo dan sam radio kod kuce. Prao kola, usisavo ih, namestio sam levo stop svetlo na kolima, pomagao kevi oko hrane posto sprema za sutra dolaze nam gosti na rucak. A povrh svega toga sad sam se bio nabokao, hoce stomak da mi pukne. Tako da komso ne cekaj me necu doci. A i ko te terao da ides na sumljive sajtove. :D

Ali udavile su. :roll: Neko postavio one "lažne vesti" i dao link za pravljenje, one su se primile, jedno 5 strana teme samo toga ima. :dash: I još jedna kao krije godine pa se nešto čepi, kao ona flertuje sa likovima čija su deca starija od nje... :aha: Mislim, ispadam sad tačara al' što, bre, lepo ne odu u parkić da preskaču vijaču i lastiš kad je lepo vreme, a kad je ružno da ostanu kući da se igraju Barbikama, umesto što glume neko ludilo...

Sad sam provirivala u profil našoj modli, poslednja poruka poslata 22.12.2009. i to na nekom, ne znam kom pf-u. To znaši da smo opet prepušteni sami sebi. Solidno se i držimo, ne spamujemo, ne svađamo se nešto, ma mnogo smo, bre, dobri! :zcepanje:

Bila je aktivna i posle,meni je dala reputaciju za rodjus,a to je bilo u januaru... ;)

ANARHIJAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA !!!!:hahaha::hahaha::hahaha:

...razmisljam kako da ubijem glavobolju? (ne glavu) :D

Za glavobolju druze, samo spavanje...ako mozes da zaspis
Ili neka te neka cica, ali samo cica, izmasira, ima prodje kao rukom :)

Nema sanse,probao...A za tu masazu ti nije losa ideja... Samo da nadjem neku :( :)
Kiselom vodom. Meni ona dosta pomogne posle pijanstva. Ali obavezno da podrignes kad te tera. :D

Kosela probana,popio litar ipo kuci i uz espreso jutros jos 0.33l i nista.. :(

Bila je aktivna i posle,meni je dala reputaciju za rodjus,a to je bilo u januaru... ;)

ANARHIJAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA !!!!:hahaha::hahaha::hahaha:

...razmisljam kako da ubijem glavobolju? (ne glavu) :D

Ne znam, poslednji post joj je taj koji navedoh.

A glavobolja, si prob'o Kafetin, Aspirin, Andol?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back