О чему размишљате сада? званична чет тема пдф Краљево

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
banjalučki ćevap u onoj pazarskoj lepinji natopljenoj onim divnim sokovima od mesa, sa lukom i jednom kuglom kajmaka. :rida:

large_homer.drool.jpg

Razmisljam o tome da danas iskuliram maksimalno :cool:

Citam ovo sta si napisala i polako mi podjose bale na usta. Sad mislim da bih pojeo ladno 2 kila tog rostilja. Zamisli samo scenu kad Homer balavi, e ja samo isto tako. :D

Jel' ovako k'o Bole koji post ispod? :zcepanje: E, tako je i meni bilo sinoć, samo, nisam na kraju otišla, griža savesti je mnogo jaka stvar, sačuvala me dodatnih kaolrija.

O tome kako ja samo postujem u pod forumu kraljevo i nigde drugde. A pojma neznam sto. Sad cu malo da odem da svrljam i ostavljam komentare gde stignem.

I ja retko kad postujem bilo gde osim ovde i na Svetu životinja. Nekad-nekad me neki link zainteresuje, pa prošvrljam još malo recimo po Domu i porodici, Kulinarstvu...

large_homer.drool.jpg
Razmisljam o tome da danas iskuliram maksimalno :cool:

:rotf::rotf::rotf: Bio sinoć na HBOcomedy film, ali nisam gledala od početka, možda samo poslednjih pola sata. :(

Da li da za preksutra pravim mafine ili lemon-pie. Svakako ću sutra uveče da... uh! :dash: Ne valja preterano razmišljati, sad sam se setila jednog "genijalnog" izraza! :mrgreen: LM, sutra uveče ću da skarabudžim :whistling: neku pogaču, tako sam se dogovorila sa mamom, kolači će da budu iznenađenje.

Ali treću godinu zaredom ja to pokušavam i ne uspevam, razmaže se, negde se lepo vidi a negde se primi farba. A ko tebe sprečava da učestvuješ?! Ja bih baš volela da je imao ko da mi pomogne ali je moje dete premalo.

I dalje ne znam da li danas da napravim pitu od limuna ili limun-mafine. :eek: Što me podseti, treba limun da potopim u sodu bikarbonu!

:zcepanje: A ja čula da u Kolumbiji raste neka biljka od čijeg nekog praška između ostalog kao bude bolje nego kad rokneš vijagru, da ne zalazim više u detalje... :rumenka:

Ozbiljno, podsetiše me Straight Jackin i Del Arno, ama nikakvog više kontakta sa tim, tadašnjim svetom nemam. I sviđa mi se što sam skontala da sam preterala i uspela da presečem iz cuga, bez problema. I ponosim se sobom što sam ostala principijelna i ništa drugo nisam probala.

Ja nisam karakter,ponovo pijem(iako mi je zamalo pukla lobanja zbog toga).Upravo večeras idem sa kumašinom ili Zecom da se podsetim starih dana.:rumenko:Što se tiče travuljine...Ni upola dobra kao alkohol.:)

Pa sad, zavisi za šta. :whistling: Recimo u Kanadi i Britaniji su već registrovane pumpice sa dotičnom biljčicom kao aktivnom supstancom za olakšavanje relapsa moje bolesti, u Holandiji se radi na registraciji tableta, isti sastav, ista bolest, u međuvremenu oboleli od MS, raznoraznih malignih tumora i ko zna čega još vare u ilegali ne da bi im bilo lepo
fly2.gif
nego da bi im bilo lakše.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back