ceranv
Aktivan član
- Poruka
- 1.344
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
) novi, plastični, na neki navodno vakuum patent, samo što mi je dosadilo da se na svakih par minuta štrecam od lupnjave i da ustajem i nameštam to nazad na zid pa sam ga "zacementirala"! 
Uuuu, Bole u BL!Ima se vrati sa čoporom dece! One tamo su opasne... A i moraju da budu kad im je takav brojni odnos.
Raj za muškarce, em je puno devojaka, em su uglavnom jako lepe.
Ima neko neki savet kako najbrže i najlakše da skinem super-lepak sa prstiju? Sva sam se ulepila (a nitro-razređivač ne dolazi u obzir)...

Stvarno lepo tamo,ali me razocarase poslovni partneri...Sve prevarant do prevaranta,a glume bogatase,voze kola od po 100.000 evra a *ebali bi se za 1000 evra...Kreteni...
ali stvarno , struzem polako sa prstiju...Uvek,ali uvek kad radim sa lepkom ja se umazem ... 

Vala ubi k'o granom...Kako je dosadna ova kisa!!!
Plitkim ili dubokim?O gumenjacima.![]()
Heb.esh svađu,čuvaj zdravlje!o jednoj svađi![]()
Mogu i plitki,za po čaršiji.Plitkim ili dubokim?![]()

Hahaha...Mogu i lakirani...Mogu i plitki,za po čaršiji.![]()

Da...I obavezno gornji deo uvučeš u donji deo trenerke radi kompletne slike. Onda gornji raskopčaš do pupka da bi mogao da se vidi krs' na kajli koji je malo manji od onog na Hramu Sv. Save...Ma da bre,i Adidas čarape u koje uvučeš trenerku...Turbo dizel!![]()

Onako po hladnom i lošem vremenu...Još ako je utorak...pa volim ponekad malo....![]()

Onako po hladnom i lošem vremenu...Još ako je utorak...![]()
![]()

i NEKO još uvek ima sve zube?pa kad je neko ljubomoran bez razloga![]()