О чему размишљате сада? званична чет тема пдф Краљево

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Badel konjak! I neki fensi rum... i uzo/mastika... I neku flajku radže, naravno :D
Wow...čuj Badel-ov konjak! Od kada se to nije konzumiralo???
j17hwj.jpg
j17hwj.jpg
j17hwj.jpg

Odrađujute ponedeljak? :aha: Sećam se toga, i mi smo nadoknađivali tako kad prvi padne nekog drugog dana u nedelji, najviše sam volela kad je prvi subotom ili nedeljom, onda se ništa ne nadoknađuje...

...hladno mi je a mrzi me da ustanem i obučem još nešto. :zima:

Čokolada i ima konkurenciju. Od "Kraša" mi je neprevaziđeno "Životinjsko Carstvo"...One male čokoladice.Njihovoj čokoladi može glat da parira i naša "Najlepše Želje" Soko Štarka, ALI BADELOV KONJAK... :aha::zaljubljena:

Ne, Najlepše želje jesu super ali nisu bolje od Krašovih čokolada, tu su negde, možda za nijansu slabijeg kvaliteta. Mada, bez pogovora, najbolje naše čokolade. A Životinjsko carstvo je papreno skupo za onako malu čokoladu ali je s druge strane i dobro zato što te ograniči da se ne oždereš, mislim, ako je neko čokoladni ovisnik (kao ja :rumenka:).

Poslednja izmena:
Držim ti stranu mom, Najlepše želje ne mogu da se porede sa Kraš Dorina... mnjam
Za Životinjsko carstvo sam znao kad sam bio klinac, zar toga još ima? I koliko košta kad je papreno u odnosu na ostale brand name čokolade?
ceranv, jel imamo mi neki konjak koji je bar približan badelovom? Imamo li uopšte neki konjak pošto u prodavnicama ne mogu da nađem :P

Držim ti stranu mom, Najlepše želje ne mogu da se porede sa Kraš Dorina... mnjam
Za Životinjsko carstvo sam znao kad sam bio klinac, zar toga još ima? I koliko košta kad je papreno u odnosu na ostale brand name čokolade?
ceranv, jel imamo mi neki konjak koji je bar približan badelovom? Imamo li uopšte neki konjak pošto u prodavnicama ne mogu da nađem :P
Brate slatki verovao ti ili ne,ali mi nemamo skoro nikakav. Bio je neki Rubinov Rock,ali je toliki shit da je manastirka extra za njega. Eventualno možda još jedan pokušaj čini mi se Navip-ovog konjaka i to je sve...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back