TheWickerMan
Domaćin
- Poruka
- 4.271
..ramisljam o tome da li praviti gluposti... za tudje dobro naravno,posto za svoje se podrazumeva...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

hehNešto ka Robin Hood? Otimaš bogatima,pa deliš sirotinji raji???..ramisljam o tome da li praviti gluposti... za tudje dobro naravno,posto za svoje se podrazumeva...

Wow...čuj Badel-ov konjak! Od kada se to nije konzumiralo???Badel konjak! I neki fensi rum... i uzo/mastika... I neku flajku radže, naravno![]()

Čokolada i ima konkurenciju. Od "Kraša" mi je neprevaziđeno "Životinjsko Carstvo"...One male čokoladice.Njihovoj čokoladi može glat da parira i naša "Najlepše Želje" Soko Štarka, ALI BADELOV KONJAK...Hehe, badel konjak i kraš čokolade nemaju konkurenciju u nas
+
= kefajaaaaa![]()
![]()

Otkad nisam sedala za komp!![]()
Sećam se toga, i mi smo nadoknađivali tako kad prvi padne nekog drugog dana u nedelji, najviše sam volela kad je prvi subotom ili nedeljom, onda se ništa ne nadoknađuje...
Čokolada i ima konkurenciju. Od "Kraša" mi je neprevaziđeno "Životinjsko Carstvo"...One male čokoladice.Njihovoj čokoladi može glat da parira i naša "Najlepše Želje" Soko Štarka, ALI BADELOV KONJAK...![]()
).
Brate slatki verovao ti ili ne,ali mi nemamo skoro nikakav. Bio je neki Rubinov Rock,ali je toliki shit da je manastirka extra za njega. Eventualno možda još jedan pokušaj čini mi se Navip-ovog konjaka i to je sve...Držim ti stranu mom, Najlepše želje ne mogu da se porede sa Kraš Dorina... mnjam
Za Životinjsko carstvo sam znao kad sam bio klinac, zar toga još ima? I koliko košta kad je papreno u odnosu na ostale brand name čokolade?
ceranv, jel imamo mi neki konjak koji je bar približan badelovom? Imamo li uopšte neki konjak pošto u prodavnicama ne mogu da nađem![]()

Шта направи то црњане?...Ком' си дао дозволу?@jaca
bez brige,samo se opusti,nece biti problema...
...topic...
kako cu izdrzati 3 meseca bez vozacke...![]()