О чему размишљате сада? званична чет тема пдф Краљево

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa bolje je to nego da ti se uvek svide devojke koje ne mogu da budu sa tobom...:mrgreen:

...Razmisljam kako mi je reputaciona moc samo 5, sta god bila reputaciona moc...

I to si u pravu :mrgreen: Ma to ti je neka glupost koliko bodova dajes kad nekom dodelis reputaciju...a to zavisi od broja poruka,posecenosti foruma itd...

Kontam kako sam bio u zabludi da je na jugu bedno,evo jednog od dokaza koji govori suprotno:www.tirana-airport.com.al...Pogledajte samo Flight Information/Departures ili Arrivals,mogući su letovi i za najmanji italijanski gradić a Njujork(za koji mislim da ne postoji let sa Tesle)da i ne pominjem.

Poslednja izmena od moderatora:
Ozbiljno sam se naložio da sledeće godine skoknem do Italije na 4 dana,2 u Rimu i isto tol'ko u Bariju.Sad,ne bude li buraz hteo sa mnom(a i što bi išao,češće je u EU od mene)ima matorce da ubedim kako moraju roknuti potpis na 'artiju da idem sam.:rtfm:Pošto su mi autobusi dosadili gledam na kojem je aerodromu i koja kompanija najviše isplativa.

Kontam kako sam bio u zabludi da je na jugu bedno,evo jednog od dokaza koji govori suprotno:www.tirana-airport.com.al...Pogledajte samo Flight Information/Departures ili Arrivals,mogući su letovi i za najmanji italijanski gradić a Njujork(za koji mislim da ne postoji let sa Tesle)da i ne pominjem.

...lemi videh ovo ali moram da ti kažem 2006. sam bila poslednji put u Tirani ovo je izgledalo kao meste gde se vrši tehnički pregled s jedne strane uđeš a s druge izađeš, verovalo ili ne ni WC nisu imali u zgradi, nego mila neka "kafanica" pod limenim krovom (kakvu nisam ni po Srbiji viđala) sa WC-om koji nikada nije opran...i moraš da znaš da su i taj aerodrum i ceo centar grada napravili Ameri...bdw u centru pored trošnih zgrada niklo je par zdanja moderne arhitekture (sve u staklu) kao što su opera, muzej, sky tower, i veruj mi da ni to ni našta ne liči....a to što imaju letove i za najmanji gfrad u Italiji moraš da znaš da se svi oni koji imaju malo para školuju u istoj (i imaju običaj da kažu da im je Albanski mamin jezik a Italijanski tatin jezik) a oni koji imaju mnogo mnogo para školuju po Britaniji...

...a da smo zaostali za svetom to jesmo bar za onim koji sam videla...

...nesto sam kontao - kad bi nam ceo svet davao donacije, nama bi trebalo 20 godina da stanemo na noge...toliko smo sjebani. Nego, imamo aktivan "kafedzijski zivot", pa se uz drustvo sve ostalo lakse podnosi i zaboravlja.

...to si lepo rekao, sad ću da budem najgori lokal patriota MI IMAMO DUŠU pa i kad nemamo pare znamo da se snađemo i da se zezamo, nešto mislim i kada bi nam MMF i SB dali ključeve od trezora naši političari bi veći deo pokrali tako da mi kao zemlja ne bismo opet stali na noge, džaba nama donacije kad krademo sami od sebe..

Ozbiljno sam se naložio da sledeće godine skoknem do Italije na 4 dana,2 u Rimu i isto tol'ko u Bariju.Sad,ne bude li buraz hteo sa mnom(a i što bi išao,češće je u EU od mene)ima matorce da ubedim kako moraju roknuti potpis na 'artiju da idem sam.:rtfm:Pošto su mi autobusi dosadili gledam na kojem je aerodromu i koja kompanija najviše isplativa.

Komšija! Svaka čast na odabir destinacije,samo bih ti ja predložio malu izmenu u programu putovanja i posete. Recimo šta ćeš u Rimu dva dana? Obiđeš Koloseum i stadion Lacija i Rome...to možeš za dan...Ali zato u Bariju moraš tri dana da provedeš...Ipak je Zvezda tamo postala Prvak Evrope...:whistling::hahaha::hahaha::hahaha:

Prvi dan u Bariju pažljivo zagledam stadion a drugi ga miniram i misteriozno nestajem,vraćajući se Srbiji.:hahaha:
Xa,xa,xa...Lud si 100%...

3028cuf.gif
2rp4myv.gif
2utoguq.gif
33e7t37.gif
10g04s4.gif
10g04s4.gif
10g04s4.gif

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back