О чему размишљате сада? званична чет тема пдф Краљево

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
takodje...odlican je to fora bila...
taman ono krljanje sa Sipcima:D
Flooderi!:otkacio:Zato smo ja i jedan Novosađanin sa nickom"party"rušili sve njihove otljučane sobe kad bi nam samo jednom u**ali partiju.:mafijas:Balija"Crta"je bio još gori,čovek je komotno ulazio u zaključane sobe.Nedelju dana nisam mogao da živim od njega,kad god bi ja i moja bivša riba koja je takođe pikala to igrali par friendly-gallantly mečeva u zaključanoj sobi,taj baxuz dođe i počne da nam flooduje!:dash:
Ne znam da li si ti igrao u vreme kada se odvijao nezvanični"Balkan Cup",sećam se da smo prvu odigrali mi protiv Bosanaca(takođe friendly meč),pa posle valjda Bugari protiv Makedonaca...Šteta keve mi,dosta Bosanaca/ki koje sam tamo upoznao sada trmse Travian a šanse da ih nađem su isto kolike i da sa 10m iglom pogodim muvu u dupe.:sad2:Sećam se dobro garniture:ja,gricka_,ROXANA,Aurora011,gricko_(Bosanac),sase_(Makedonac),kokainka(Bugarka),Pedja_PFC,IVANA011,AHILL,Margina,Nin4eto(Bugarka)...Mislim da sam čak i tebe jednom sreo tamo ali si samo proleteo kroz sobu,ja sam najviše igrao sa gore pomenutom ekipom i Kragujevčanima(zato što su seljani baš kao ja pa smo se lepo slagali).

Poslednja izmena:
ja sam povremeno visio tamo, kad sam imao vremena u Biblioteci, tj,kad me nisu zaposljavali da radim nesto...a nisam tad bio Cajkovski, vec Moriccone:D
E j*bi ga,onda ti je neko uzeo nick"chajkovski".Osim toga,kontam o tome kako bi trebao da uzmem novi woofer(ovaj sad što imam je malo dotrajao)samo da bi mi se bubnjevi u metal muzici jače čuli...

hahaha paganini, pa kad ne znaš da varaš ko čovek :D kad sam ja bio u vrhuncu travian avanture imao sam excel listu sa šiframa za preko 100 naloga na s1.com (bio sam jedan od lidera). Ljudi s kojima sam igrao su pisali programe i skripte za savez da bi lakše cheatovali :D
Srećom sam se nekako skinuo sa traviana, nisi trebao da me podsetiš.... its a devils work!

Navukao sam se na Call Of Duty 4 pa przim redovno preko neta na nekom bosanskom serveru.... s'obzirom da su namo sve Al'kaida whana bee's i da su veoma nacisticko rasisticko opredeljeni i da provociraju kulturno sam se potpisao kao Crusader pa oni malo vishe kukaju zbog toga, ali shta da se radi... admin tu ne nalazi nishta uvredljivo, ali sve to bi bilo blaze da ih ne kidam zadnja dva dana ko svinja masan dzak..... mislim da necu smeti da idem u bosnu narednih 300 god :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back