Veseli_Ubica
Poznat
- Poruka
- 7.185
o chitanju svega shto sam propustio za ovih nedelju dana ...  i josh poneshto ...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
 vraceni potpisi ispod postovaaa
  vraceni potpisi ispod postovaaaAko ovaj gore mali nastavi da me kompromituje, nista od moje udaje. Cajki, prevari se, pohvali me!

Garant bi ga sad trmsio kad bi sajt radio.
Garant bi ga sad trmsio kad bi sajt radio.
Pa ja te hvalim sve vreme
sta ti fali da se udas odma' i rodis jedno dvoje, troje, Bog da te vidi
a fax ces laganini, ninas krevetac i ucis...pa cure sa stomacima su na ispitima najbolje prolazile

Flooderi!takodje...odlican je to fora bila...
taman ono krljanje sa Sipcima
 tkacio:Zato smo ja i jedan Novosađanin sa nickom"party"rušili sve njihove otljučane sobe kad bi nam samo jednom u**ali partiju.
tkacio:Zato smo ja i jedan Novosađanin sa nickom"party"rušili sve njihove otljučane sobe kad bi nam samo jednom u**ali partiju. Balija"Crta"je bio još gori,čovek je komotno ulazio u zaključane sobe.Nedelju dana nisam mogao da živim od njega,kad god bi ja i moja bivša riba koja je takođe pikala to igrali par friendly-gallantly mečeva u zaključanoj sobi,taj baxuz dođe i počne da nam flooduje!
Balija"Crta"je bio još gori,čovek je komotno ulazio u zaključane sobe.Nedelju dana nisam mogao da živim od njega,kad god bi ja i moja bivša riba koja je takođe pikala to igrali par friendly-gallantly mečeva u zaključanoj sobi,taj baxuz dođe i počne da nam flooduje!
 Sećam se dobro garniture:ja,gricka_,ROXANA,Aurora011,gricko_(Bosanac),sase_(Makedonac),kokainka(Bugarka),Pedja_PFC,IVANA011,AHILL,Margina,Nin4eto(Bugarka)...Mislim da sam čak i tebe jednom sreo tamo ali si samo proleteo kroz sobu,ja sam najviše igrao sa gore pomenutom ekipom i Kragujevčanima(zato što su seljani baš kao ja pa smo se lepo slagali).
Sećam se dobro garniture:ja,gricka_,ROXANA,Aurora011,gricko_(Bosanac),sase_(Makedonac),kokainka(Bugarka),Pedja_PFC,IVANA011,AHILL,Margina,Nin4eto(Bugarka)...Mislim da sam čak i tebe jednom sreo tamo ali si samo proleteo kroz sobu,ja sam najviše igrao sa gore pomenutom ekipom i Kragujevčanima(zato što su seljani baš kao ja pa smo se lepo slagali).
E j*bi ga,onda ti je neko uzeo nick"chajkovski".Osim toga,kontam o tome kako bi trebao da uzmem novi woofer(ovaj sad što imam je malo dotrajao)samo da bi mi se bubnjevi u metal muzici jače čuli...ja sam povremeno visio tamo, kad sam imao vremena u Biblioteci, tj,kad me nisu zaposljavali da radim nesto...a nisam tad bio Cajkovski, vec Moriccone

svasta mi se mota po glavi da ne smem vise ni da mislim
 ja sam ranije jedva čekao radni dan, da uzmem neke pare
   ja sam ranije jedva čekao radni dan, da uzmem neke pare 

kad sam ja bio u vrhuncu travian avanture imao sam excel listu sa šiframa za preko 100 naloga na s1.com (bio sam jedan od lidera).  Ljudi s kojima sam igrao su pisali programe i skripte za savez da bi lakše cheatovali
   kad sam ja bio u vrhuncu travian avanture imao sam excel listu sa šiframa za preko 100 naloga na s1.com (bio sam jedan od lidera).  Ljudi s kojima sam igrao su pisali programe i skripte za savez da bi lakše cheatovali