Veseli_Ubica
Poznat
- Poruka
- 7.185
o chitanju svega shto sam propustio za ovih nedelju dana ... i josh poneshto ...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
vraceni potpisi ispod postovaaaAko ovaj gore mali nastavi da me kompromituje, nista od moje udaje. Cajki, prevari se, pohvali me!![]()
Garant bi ga sad trmsio kad bi sajt radio.
Pa ja te hvalim sve vreme
sta ti fali da se udas odma' i rodis jedno dvoje, troje, Bog da te vidi
a fax ces laganini, ninas krevetac i ucis...pa cure sa stomacima su na ispitima najbolje prolazile![]()

Flooderi!takodje...odlican je to fora bila...
taman ono krljanje sa Sipcima![]()
tkacio:Zato smo ja i jedan Novosađanin sa nickom"party"rušili sve njihove otljučane sobe kad bi nam samo jednom u**ali partiju.
Balija"Crta"je bio još gori,čovek je komotno ulazio u zaključane sobe.Nedelju dana nisam mogao da živim od njega,kad god bi ja i moja bivša riba koja je takođe pikala to igrali par friendly-gallantly mečeva u zaključanoj sobi,taj baxuz dođe i počne da nam flooduje!
Sećam se dobro garniture:ja,gricka_,ROXANA,Aurora011,gricko_(Bosanac),sase_(Makedonac),kokainka(Bugarka),Pedja_PFC,IVANA011,AHILL,Margina,Nin4eto(Bugarka)...Mislim da sam čak i tebe jednom sreo tamo ali si samo proleteo kroz sobu,ja sam najviše igrao sa gore pomenutom ekipom i Kragujevčanima(zato što su seljani baš kao ja pa smo se lepo slagali).E j*bi ga,onda ti je neko uzeo nick"chajkovski".Osim toga,kontam o tome kako bi trebao da uzmem novi woofer(ovaj sad što imam je malo dotrajao)samo da bi mi se bubnjevi u metal muzici jače čuli...ja sam povremeno visio tamo, kad sam imao vremena u Biblioteci, tj,kad me nisu zaposljavali da radim nesto...a nisam tad bio Cajkovski, vec Moriccone![]()

svasta mi se mota po glavi da ne smem vise ni da mislim
ja sam ranije jedva čekao radni dan, da uzmem neke pare