Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
О чему размишљате сада? званична чет тема пдф Краљево
o tome kako je kul sto vise nisam bolesna (juce sam ceo dan imala temperaturu i... ma, mislim, ruzno). sad sam dobro. i cekam da mi mama skuva krompire njam!
Meni u takvim situacijama pomaze neonka. Problem je samo sto je u kuhinji, iznad sudopere...
Razmisljam o tome koliko mi je jesen odvratna...celu je provedem pospana!
Lepa je jesen, al samo dok traje Miholjsko leto....a kad pomislim na onu bljuzgu, pa blato, pa golo granje, pa sivilo...da se ubijes. Nije ni cudo otkud tolika samoubistva u ovo doba
joooooj, bili smo danas oko 7 na kafi na Atosu, majke mi, ja sam htela da se ONESVESTIM od pospanosti! Uzas, mrzim, mrzim, MRZIM ovako tmurne dane sa malo svetla!
Inace, cele prosle zime sam vukla neku glupu depresiju (letos sam bila zdrava i vesela kao cvetak), tako da... drzite mi fige da je ne "zakacim" i ove zime
Јуче сам легао да дремнем око 17х,рекох само пет минута па да ручам а пробудио сам се јутрос у пола пет.И јбт та поподневна дремка ми прелази у навику а то ме нервира јер сам увек сматрао да само бабе спавају поподне и да дремањем пропуштам много ствари
Razmisljam o slavama koje nadolaze, pa dobra posna i mrsna klopa, pa dobra rakijica, pa zezanje Kao sto neko rece, izbegnimo depresiju radujuci se tome, Novoj godini i Bozicu, a onda ce i prelolece, pa leto, pa more....
Размишљам где да купим расхладну витрину и нервирам се, зато што људи дају свакојаке огласе и нуде своје витрине као што циганин нуди свога коња на продају.Те фина је,те није много стара,те одлична је,те до јуче радила...а када одеш да видиш оно неке четвртасте комунке и, свака ама баш свака старија од мене!!!