o cemu pricati sa devojkama?

znaci ova tema nema veze sa muvanjem ili sa prvim sastankom,imam pitanje,o cemu devojke razgovaraju tj. koje su im zanimljive teme za pricu znaci posle par meseci veze devojka insistira da vise razgovaramo,ali da to ne budu prazne price,mislim moze i to ali znate na sta mislim...stvarno mi je potrebna pomoc!! devojke oglasite se,hvala...

Salila sam se, odgvoricu malo slozenije kad se malo uozbiljim, obecavam... :heart:

znaci ova tema nema veze sa muvanjem ili sa prvim sastankom,imam pitanje,o cemu devojke razgovaraju tj. koje su im zanimljive teme za pricu znaci posle par meseci veze devojka insistira da vise razgovaramo,ali da to ne budu prazne price,mislim moze i to ali znate na sta mislim...stvarno mi je potrebna pomoc!! devojke oglasite se,hvala...

Ja sam shvatila tokom zivota da su puno interesantnije one manje pametne, one koje nikada ništa ne pitaju, koje samo zagonetno mašu svojim lepim trepuškama, i koje ne čaprkaju mnogo, ne ispituju...u stvari najpozeljnije su one koje nemaju mozgića najmanje..to muški rod voli najviše..te i takve...:mrgreen:

To je bio uvodni post...e, sad za normalne mladiće kojima imponuje normalna cura koja je suprotna onim gore navedenim, dakle pametna i komunikativna...pa, najvažnije je spontana komunikacija..iz svakodnevne komunikacije mozes puno toga saznati o tom nekome..pricajte o bilo čemu, Vasoj vezi, vremenu pozorištu..na kraju krajeva možda da je pitaš o čemu bi ona htela da razgovara ili koje su teme njoj važne...bitna je iskrenost a tema će se već naći ako postoji iskrena komunikacija i ljubav..ja Vam želi sve najlepše u ljubavi!!!! :cmok:

pričaj joj o tome koliko je leeepaa i koliko ti se ĐA i koliko ti se ...ne bolje reci koliko bi ti nju posedovao i taaako....i ne zaboravi da pomeneš da si očaran njenom inteligencijom;)

Evo primera kako teče razgovor ako ona započne prva:

- Izvini što kasnim, bio sudar na mostu, jedva sam se izvukla
- ko se sudario
- jedan volvo i jedan mercedes
- oho mora da je mercedes nadrljao
- da, volvo ima dobru gvoždjurju
- a znaš li da se volvo najmanje krade po Beogradu?
- aham, najviše kradu nakit kada izadješ iz kuće
- da, postoje i oni prefinjeni koji kradu samo bolji nakit
- ja ne volim te ogrlice i mindjuše
- po njima odredjuješ karakter ličnosti
- čula sam da ogromne mindjuše nose samoljubive

joj... ne mogu ni ja više... ko će to da isprati... meni je lakše da pišem nego da pričam

Pa pricajte o intimi postavis joj neko intimno pitanje,tipa esi merila procjep vagine ili mozel ti moj stane :)
I tako,najbolje je konstruktivan razgovor i eto....

Brate pa sta sad dizmisljamo toplu vodu kaznas koje one imaju teme..kozmeticari i tracevi..kupovina i sportisti..reci ti lepo njoj nek ona ide prica s drugaricama mi za drugo sluzimo

@OP
Kao i tebi, meni je pricanje uvek problem, prvo sa drustvom, drugim ljudima i na kraju devojkom. Ja veruj mi, mrzim kada moram da smisljam ili da imam vec gotove teme za razgovor pre nego sto se vidim sa devojkom, a to nije samo sa devojkom vec i sa drugim ljudima. Pokusaj da sa devojkom pricas kao sa drugarom (izuzev vulgarnosti, muskih prica o komsinici/koleginici i sl) o svemu sto se desava u tvom zivotu. I ja mrzim isprazne price, kao i moja devojka, ali kad nemas neku vecu i pametniju temu trenutno idi sa tim. Tipa, brine te ispit, nervira te neko na faksu/skoli, ili sta znam, nervira te neka pojava, podeli to sa devojkom, otvori joj se i pokusajte tako da uspostavite neku bliskost. E sad, zavisi od psihickog sklopa devojke, ako nju recimo zanimaju knjige, politika i filozofija, tu uvek ima tema (pod uslovom da i tebe to zanima), a ako je to ne zanima, moraces da se mucis sa standardnim pricama o sebi, o njoj, i o svemu sto vas okruzuje, sta volite da jedete, pijete, sta god, gde planirate da idete na letovanje, i tako to.
Da, mozda pod nepraznim pricama se misli na veci fokus na vas dvoje, letovanje, zajednicki zivot ili tako nesto.

Ja ovde delim savete, a i ja imam potpuno isti problem. Vazno je da njoj a prvenstveno tebi bude ta tema za razgovor zanimljiva, jer ocigledno je ako je ne zanima fudbal da nece je nimalo fascinirati to sto je Pera presao u Real posle 4 sezone u Mancesteru. Mislim, sasluce te i oko toga, ali kolutace ocima cekajuci sledecu temu. Poznajes je posle par meseci koliko-toliko, trudi se da njoj i tebi bude ta tema koliko-toliko zanimljiva, bar da moze da prokomentarise, a ti na to odgovoris komentarom i tako pocnes diskusiju, a ako bas, bas, nemate nikakvih tema, pa mozda postoji neki problem u vasoj vezi ili se jednostavno ne podudarate.

sexy_017-1.gif

Slicno je s poznavanjem jezika, pisanjem, korektnim pravopisom, i raznim drugim vestinama koje se razvijaju vremenom u sklopu necijih licnih interesovanja, a tesko ih je postici ad hoc. Ne mozes raspolagati temom za razgovor ako nista ne citas, ni o cemu ne razmisljas, ne zanima te bilo sta, niti ti se dogadja, ne pratis nikakva desavanja, ne kreces se bilo gde, ili s druge strane u dovoljnoj meri ne gajis slicne afinitete i interesovanja s osobom s kojom razgovor zelis da zapocnes.

U tom smislu uvek ce postojati oni s kojima ce se prica lako razviti, kao i drugi sa kojima jednostavno neces imati o cemu da razgovaras. U ljubavnoj vezi reci nisu jedino sto je bitno. Kad s odredjenom osobom razvijes dovoljno blizak odnos, postojace trenuci u kojima se nece odvijati verbalna komunikacija, a to ipak nece predstavljati prazninu izmedju vas. Ponekad i cutanje u dvoje, uz slusanje muzike, gledanje filma, zajednicka setnja, boravak u parku ili prirodi moze biti jedno prijatno i zanimljivo provedeno vreme. A svako zajednicko iskustvo poput odlaska na koncert, u pozoriste, putovanje, moze podstaci medjusobnu komunikaciju.

Poslednja izmena:
O Schellingovoj apsolutnoj sintezi svih suprotnosti i umjetnosti kao najvisoj spoznaji ili Kierkegaardovom izgubljenom, prestrasenom i ocajnom pojedincu, Schopenhauerovom pesimizmu, misticnoj metafizici Berdjajeva i Shestova, Hegelovoj logici apstraktnih pojmova, itd.

smiley-whacky060.gif
bili slicni saveti jos pri pocetku

Ajd reci da se zezas :(

smiley-whacky046.gif
bas ce da kaze. ko zna gde je sad. verovatno se bavi izucavanjem Kierkegaarda, Schellinga...
nego kad se vec neko pomucio da iskopa temu iz naftalina, reko aj da se i mi potrudimo da kazemo nesto seriozno ;)

pa znaci da joj treba da te vise cuje, tvoje zivotne stavove, ideje, razmisljanja o svetu i zivotu uopste.
odusevi je nekim filozofijama, mozes i da citiras nekog velikog pisca i slicno;)

Back