Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
NUSRETA JE MUSLIMANKA KOJA JE PREŽIVELA PAKAO, JER JE BILA NA STRANI SRBA: Silovali su mene, silovali su i muškarce, sve sam gledala!
Na svim stranama je bilo silovanja i zlostavljanja zena a prica da smo samo mi srbi uspeli da silujemo na stotine hiljada zena je za Ginisovu knjigu rekorda.
Ma lako za to, dobri uje i čede su oni 2m pod zemljom, nego ne želim rvacku do drine, i zabole me za nečiju nacionalnost.
Imam pametnijih stvari za uključivati mozag, npr zašto je temperatura na površini sunca toliko niska.
Na svim stranama je bilo silovanja i zlostavljanja zena a prica da smo samo mi srbi uspeli da silujemo na stotine hiljada zena je za Ginisovu knjigu rekorda.
Generalno mislim da su priče oko silovanja u ratu debelo prenapuhane.
Proveo sam skoro 2 godine u uniformi, i nikada nisam bio ni blizu situacije da bi itko ikada pomislio na bilo kakvo silovanje, niti sam čuo za tako nešto.
To je više scenarij za film nego što se zaista dešavalo, kao na nemaš pametnijeg posla nego taslačiti babe po selima. Dosta debilno
Generalno mislim da su priče oko silovanja u ratu debelo prenapuhane.
Proveo sam skoro 2 godine u uniformi, i nikada nisam bio ni blizu situacije da bi itko ikada pomislio na bilo kakvo silovanje, niti sam čuo za tako nešto.
To je više scenarij za film nego što se zaista dešavalo, kao na nemaš pametnijeg posla nego taslačiti babe po selima. Dosta debilno