Numerologija braka

da li ima nekog na ovoj temi jos uvek? potrebna mi je pomoc, ako neko zna da mi napise, da li ima perspektive za brak i porodicu? i ako postoji kada je povoljan datum za vencanje?
veza zapoceta 23.04.1999.
ja 573
on 371
hvala unapre!
ovo me jako muci jer smo posle toliko godina zabavljanja, sada razdvojeni 2000km :(

Da li ste vi jos uvek zajedno? Potrebni su mi puni datumi, jer treba sagledati svaki broj ponaosob, a ne samo trobroje... On je u godini koja gotovo neizostavno donosi probleme u braku, tj. vezi, pa me strah da nisu maj i jun malo pomrsili racune.

U svakom slucaju, 854 nikako nije veza koja je laka za odrzati. Uvek ce tu biti otezanja - evo, sada imate tu udaljenost, a kada (ako) se to prevazidje, bice drugih ljudi tu koji ce praviti problem... Ali privlacnost, hemija jeste jaka i sve su sanse da, cak i ako se ovo prekine, pozelite oboje da se vratite na staro.

Daj mi datume, pa cu moci da preciziram. Ovako mogu samo da "skiciram" situaciju.

Pozdrav!

Evo i ja bih molila za savet.... Ja: 8.1.1983. On:31.8.1983. U vezi smo od 21.10.2001.ali trenutno razdvojeni "tricavih" 7000-8000 km zbog posla (fizicki, a i dalje u vezi:confused: ).
Da li bi mi mogli reci ima li uslova za brak i kada?

slucajno sam upala u ovu temu,a bas me zanima,ako moze odgovor...naime nasi brojevi su isti 729...koliko je to cesto i dali sam ja to dobro izracunala,sta uopste to znaci? JA 12.04.1973 ON 19.06.1973...hvala unapred...znatizeljna

osmica i sedmica

- - - - - - - - - -

molim vas ja sam 29.09.1977 a ona je 21.07.1977 vencali smo se 05.05.2010 brak katastrofa imamo cerkicu 04.07.2010 hocu da se razvedem ali dete komece pripasti........

Ti si osmica a supruga ti je sedmica. Sedmica je hirovita a osmica uvek spremna da pomogne partneru.
Zato bi sedmica izabrala ovakvog partnera, jer je u njenoj prirodi da dominira.

Back