Ma znam da je sala, zato sam i stavio onaj smile
.
Svaka ti cast na kukriju. Trebalo je tu uloziti vremena i vremena da bi se toliki "komadic" celika obradio ovako kako si ti to uradio.
Ja sam radio nesto slicno na samom pocetku mog zanimanja za nozeve ali u obliku macete.
E sad, da je taj moj nozic upotrebljiv za velik broj poslova i nije al' sto cepa bundeve ....
Ne ozbiljno, dve sezone smo ga otac i ja koristili za sitnjenje bundeva i radio je savrseno - poluautomatski, samo dignes i pustis, dalje sve radi sam.
Jok, ja.
Mene pogadjaju proizvoljne tvrdnje i hvalospevi tvgovaca posle kojih kupac ocekuje nemoguce od noza a onda se vrlo brzo razocara.
Kodzo je dao dobar primer sa garancijom i seckanjem kamenja. U "testu" A1 je ostao neostecen (samo istupljen) a kad ga kupis i probas to isto, ceka te neprijatno iznenadjenje. Obrati se prodavcu posle toga a on ce ti reci da si lud kad nozem tuces po kamenu.
Da se razumemo, ja ne ocekujem da noz takvu torturu prodje neosteceno ali sigurno ima potencijalnih kupaca koji, posle ovakvih neozbiljnih tvrdnji, mogu i da pomisle da ovi novi wunder celici, u ni malo jeftinim nozevima, izdrze i tako nesto.

Svaka ti cast na kukriju. Trebalo je tu uloziti vremena i vremena da bi se toliki "komadic" celika obradio ovako kako si ti to uradio.
Ja sam radio nesto slicno na samom pocetku mog zanimanja za nozeve ali u obliku macete.
E sad, da je taj moj nozic upotrebljiv za velik broj poslova i nije al' sto cepa bundeve ....
Ne ozbiljno, dve sezone smo ga otac i ja koristili za sitnjenje bundeva i radio je savrseno - poluautomatski, samo dignes i pustis, dalje sve radi sam.ok, evo mog ozbiljnog pitanja:
ima li neko iskustva sa folderima Camilus pre 2007. ????
Jok, ja.
Mene je malo pogodilo ono ko ima on hoće. A šta je sa onima koji hoće a nemaju, jel treba da Borisu otmem nož i zaplenim pa da njegova rečenica ko može taj i hoće dobije na smislu.
Borise ovako se gube kupci, ja od tebe nikad neću kupiti nož. naći ću drugi način da dođem do njega kao što sam došo i do Enzo-a. Pošto nas je sve poštenski iznervirao očekujem svesrdno drugarsko izvinjenje.
Mene pogadjaju proizvoljne tvrdnje i hvalospevi tvgovaca posle kojih kupac ocekuje nemoguce od noza a onda se vrlo brzo razocara.
Kodzo je dao dobar primer sa garancijom i seckanjem kamenja. U "testu" A1 je ostao neostecen (samo istupljen) a kad ga kupis i probas to isto, ceka te neprijatno iznenadjenje. Obrati se prodavcu posle toga a on ce ti reci da si lud kad nozem tuces po kamenu.
Da se razumemo, ja ne ocekujem da noz takvu torturu prodje neosteceno ali sigurno ima potencijalnih kupaca koji, posle ovakvih neozbiljnih tvrdnji, mogu i da pomisle da ovi novi wunder celici, u ni malo jeftinim nozevima, izdrze i tako nesto.
Daj slike.Ljudi de ste bre!!! Batalite Borisa nego ja napravio Enzo!! Slike slede.

.... Mislim, nema smisla