GDane
Početnik
- Poruka
- 30
Lepo je ispao taj Enzo traper Knife.
Koji je to materijal na drsku?
Pisi kako te sluzi
.
Koji je to materijal na drsku?
Pisi kako te sluzi

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ko voli nek izvoli, ko može taj i hoće o ostalima .....
Doduse, ima jos jedno objasnjenje. Mozda sam danas ustao na levu nogu pa sve citam s'desna na levo a sve ovo u stvari nije ovako kako sam rekao.Pravilnik Krstarice:.....Krstarica je namenjena isključivo vašem ličnom, nekomercijalnom korišćenju. Nije dozvoljeno korišćenje Krstarice radi prodaje proizvoda ili usluga, ili za povećanje posećenosti vašeg sajta u komercijalne svrhe,.....
Mogo bi i on lično da nam razjasni.
Evo ja par godina visim na koje kakvim nožarskim forumima i nisam naišao na slične postove od strane majstora i prodavaca. Šta mislite mora da postoji razlog zašto oni to ne rade. Polako Borise druže prodaće se. Ovde se okuplja i onako mala grupa ljudi sa ciljem da diskutuju pitaju odgovaraju da se druže. Onaj članak sa reklamiranjem, pardon testiranjem u kalibru
će da ima višestruko bolji učinak na prodaju nego ovo idenje na živce jako malom broju ljudi.
Mislim...moraš priznati da ovo "Ko voli nek izvoli, ko može taj i hoće o ostalima ....." malo glupo zvuči.
Ajd u zdravlje i bez uvrede.
....... Mozda sam danas ustao na levu nogu pa sve citam s'desna na levo a sve ovo u stvari nije ovako kako sam rekao.![]()
Saša druže ne znam kako to ide sa kalibrom. Recimo kad bih ja prodavao nešto, kome bi trebalo da se javim pa da mi o tome napiše svašta nešto lepo, da narod čita i da bude u zabludi.
najbolje obAzavam kad Hogar ustane ne levu nogu![]()