pozdrav svim clanovima,nov sam pa resio da se javim.ljubitelj prirode(mada slabo idem)i nozeva.napravio sam svoj prvi,hteo bih ovde da ga pokazem,ali ne znam kako ide to sa slanjem slika i to?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kodzo ja sam za sad zadovoljan, ovim naj prostijim rešenjem videćemo kako će to da se ponaša na duže staze. Mada možda vremenom budem ih zamenio sa stabilized woodom.
Bacho beše u Sarajevskoj u Bg
Zar nereče Coffeinn da je hteo tako da upali kuću sa tom kombinacijom. (ulje, tempertin, borova smola, sikativ)
........
A što se Gorana tiče njegova kuća, njegova stvar i ako je on hteo da je pali ko sam ja da se tu mešam
Šalu na stranu, nije to toliko strašno. Naravno treba preduzeti neke osnovne mere bezbednosti.
Bez otvorenog plamena i dobro provetrena prostorija. Možda i neka mokra krpa. E sad.. nemoj da neko nešto upali pa ja da mu budem kriv, ja sam radio i nista nisam upalio a za druge ne odgovaram.
Neke od tih improvizacija rade neke ne. Znam da CCL i Danish oil provereno rade. Istu ovakvu diskusiju smo Bogdan i ja imali na OMFu i trebalo je odmah da ga poslušam uštedeo bih sebi mnogo truda i vremena.
Kako doći to tih ulja i koliko koštaju