Sta mu dodje taj bimetal?Znam za ono da se na vecim temperaturama vraca u prvobitan polozaj.Kao u termostatima jel to to?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pozdrav i dobrodosao.Do noza mozes doci na vise nacina:Obradom brusenjem,turpijanjem ili kovanjem.Prilicno je opsiran odgovor na tvoje pitanje,pa ako hoces da se probas u tome,najbolje da se ide korak po korak.Za pocetak,nadji staru turpiju ili list od gibnja od kola ili testeru od cirkulara,iseci komad velicine koja ce ti odgovarati za noz,zagrej ga do temperature kad magnet vise ne hvata materijal i polako(ili u pepelu ili u kanti suvog peska)pusti da se ohladi.To bi trebalo da omeksa materijal dovoljno da bi mogao da se obradjuje.Na trecoj stranici stranici ovog posta ces naci link do stranica gde se malo vise prica o tome.Bilo kako bilo,samo polako i OPREZNO."safety first"
Pozdrav Mirko
Ja sam nekoliko puta čuo za te nemačke noževe koji kao logo imaju sliku blizanaca ali ne znam o čemu se konkretno radi. Znaš li možda koji je tačan naziv firme koja ih proizvodi.
Mirko dobrodošo
Ja čačkao po internetu, pa isčačkao sledeće (Neznam dali si na to mislio
http://www.henckels-knives.nl/