Kaiowa, dobrodosao.
Rado bih ti pomogao ali nazalost ne posedujem ni jedan od navedenih nozeva.
Mogao bih da ti nasiroko i nadugacko obrazlazem moje misljenje zasnovano iskljucivo na tehnickim k-kama ali sam odlucio da se manem tih hipotetickih prica (iako svaki put naglasavam da li imam pomenuti noz, neki njemu slican, da li sam ga uopste drzao u ruci ili sam ga samo video tako da sam mozes da procenis "tezinu" mojih reci). Te procene "na slepo" meni odrade posao ali bi nekog drugog mogle da navedu na pogresnu odluku. Na kraju krajeva, svi mi imamo pomalo drugacije vidjenje stvari. Pored toga, cesto je nezahvalno davati savete takvog tipa jer ako iz nekog razloga ne budes zadovoljan preporucenim nozem (ili bilo cim drugim), najverovatnije je da ce u tvojim ocima krivicu za to snositi savetodavac.
OT: Buduci da se forum "Lov i ribolov" polako pretvara u "Divlji zapad", moje posete ce biti smanjene na najmanju mogucu meru pa molim drage prijatelje da imaju razumevanja ako odgovor na pitanje upuceno direktno meni zakasni za dve, tri nedelje. Kad/ako se pokrene reinkarnirani OMF, cekacu vas tamo.
Svako dobro.