Casual Observer
Stara legenda
- Poruka
- 88.867
Ma Rusi su gotovi, već mobilišu i kućne ljubimce i šumske životinje.Rusima u svakom slučaju.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma Rusi su gotovi, već mobilišu i kućne ljubimce i šumske životinje.Rusima u svakom slučaju.
Sad im je kasno i za to, bilo bi im jeftinije da su odmah najurili Zelenog , onako sa inauguracije.Ne znam kolega, sve mi se cini da ce Ukri uskoro zameniti Patriot sisteme belim zastavicama![]()
Hamere da gaze građane po ulicamaSrbija je dobila besplatno MIG29 avione od Rusije kao i sisteme PVO Pancir
Sta nam je dala Amerika? Ili Velika Britanija? Ili Nemacka?
Nemas odgovor kao i uvek pobegnes.
Meni je najvažnije ovo što je Zaharova rekla Srbija da brani svoj suverenitet i teritorijalni integritet.Novosti: "Zaharova: Pomoći ćemo Srbiji i bratskom srpskom narodu u jačanju odbrambenih sposobnosti"
RUSIJA je spremna da i ubuduće pruža bratskom srpskom narodu neophodnu podršku u jačanju odbrambenih sposobnosti, istakla je portparol ruskog Ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova na brifingu.
![]()
Foto: Profimedia/ilustracija
Komentarišući, održavanje vojne parade "Snaga jedinstva" 20. septembra u Beogradu, istakla je da Moskva to doživljava kao potvrdu odlučnosti i sposobnosti Srbije da brani svoj suverenitet i teritorijalni integritet i kao izraz njene doslednosti u očuvanju vojne neutralnosti.
- Očekujemo nastavak saradnje sa Srbijom u duhu strateškog partnerstva punog poverenja. Rusija je spremna da i ubuduće pruža prijateljskom srpskom narodu neophodnu podršku u jačanju odbrambenih mogućnosti - poručila je portparol ruskog Ministarstva spoljnih poslova Rusije.
https://www.novosti.rs/vesti/politi...rpskom-narodu-jacanju-odbrambenih-sposobnosti
Rusija nam nudi oruzje
Doslo bi nam dobro da imamo jos neki Pancir , ruske dronove za napad ?
Sta mislite?
Crkli od odbraneRusija brani i voli srbiju ali mi imamo unutrašnjeg neprijatelja - krvnika vučića!
Crkli od odbrane![]()
![]()
![]()
Jao, majko mila, gde mi živimo.
Što putin nije bio? Medvedev? Zaharova? Pa zato što je parada bila za 1000 ćacija.
ruski covek...mozda je FSB, posle dugogodisnjih procena, dosao do zakljucka, da je Bajatovic, pravi izbor...dostojanstven, cenjen, obrazovan, ugledan, dostojan...mozda postane i predsednik Srpsko-Ruskog udruzernja alkoholicara...
I građanke!
Sto nisi u Rusiji nego u Kanadi?Tisina. Bar te nisu bombardovali.
Razgovarati i objasniti im da smena režima nije u njihovom interesu, pretpostavljam.Rekao je da su studenti patriote s kojima treba razgovarati
Dakle nije poput Vucica rekao da su teroristi i olosi...
...
Rekao je da su studenti patriote s kojima treba razgovarati
Dakle nije poput Vucica rekao da su teroristi i olosi...
...
Sto nisi u Rusiji nego u Kanadi?![]()