- Poruka
- 33.125
Priznajem, ne razumem se u naoružanje, pa ne bih o tome ni da pišem. Nikada me nije ni interesovalo.Fali nama dosta toga, eto npr projektna dokumentacija za hipersonične rakete.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Priznajem, ne razumem se u naoružanje, pa ne bih o tome ni da pišem. Nikada me nije ni interesovalo.Fali nama dosta toga, eto npr projektna dokumentacija za hipersonične rakete.
Što u prevodu znači da nas guraju u rat. Ne vidim ko normalan to može smatrati pomaganjem.
Napad na koga? Zar Milošević nije probao sa ratovanjem pa samo dobili vaspitnu. Imaš problem sa demencijom pa slabo pamtiš?
Mislimo da opet ložite glupe naivne sendvičare nacionaliste patrijote. Iživljavate se nad ljudima koji imaju IQ od 60-80. Da vas je sram zbog manipulacije nad retardiranima![]()
Ima raketa koje su toliko brze da sadašnji radari nisu u stanju da ih prate kako treba i uzmu na nišan. To u savremenom svetu vredi kao kad u završnici imaš dve kraljice na šahovskoj tabli, samo ako možeš da proizvedeš dovoljno komada.Priznajem, ne razumem se u naoružanje, pa ne bih o tome ni da pišem. Nikada me nije ni interesovalo.
Sajo, jel te neko to vaspitavao tim tvojim vaspitnim pa sad non-stop o tome?Napad na koga? Zar Milošević nije probao sa ratovanjem pa samo dobili vaspitnu. Imaš problem sa demencijom pa slabo pamtiš?![]()
Руска помоћZaharova: Pomoći ćemo Srbiji i bratskom srpskom narodu u jačanju odbrambenih sposobnosti"
I Izraelska, i kineska. Da li si video kako je ono Indija istukla Pakistan, može im se, 10 puta veći… A, da, bilo obrnuto.Руска помоћ
I to će Rusi nama da poklone ili prodaju?Ima raketa koje su toliko brze da sadašnji radari nisu u stanju da ih prate kako treba i uzmu na nišan. To u savremenom svetu vredi kao kad u završnici imaš dve kraljice na šahovskoj tabli, samo ako možeš da proizvedeš dovoljno komada.
Руска помоћ
![]()
NATO u generalštabu, i kockicu na vlasti. Jel si srećan sadSrbija je dobila besplatno MIG29 avione od Rusije kao i sisteme PVO Pancir
Sta nam je dala Amerika? Ili Velika Britanija? Ili Nemacka?
Nemas odgovor kao i uvek pobegnes.
ХахахаSrbija je dobila besplatno MIG29 avione od Rusije kao i sisteme PVO Pancir
Samo da izbiju na DunavJaka pomoć od Zaharove. Ni votku neće da pošalje nego sve popije sama.
Poklon, obuka posade. Nuklearni iskander moj beli Gavrilo. Komšije će da cijuču.I to će Rusi nama da poklone ili prodaju?![]()
Ma da. NATO će to dozvolitiPoklon, obuka posade. Nuklearni iskander moj beli Gavrilo. Komšije će da cijuču.
Tamo gde vi necete![]()
![]()
Jao, majko mila, gde mi živimo.
Jaka pomoć od Zaharove. Ni votku neće da pošalje nego sve popije sama.
Rusiji jako pomažu, možda pošalju divizijun bijelih zastava za obranu od komaraca.Novosti: "Zaharova: Pomoći ćemo Srbiji i bratskom srpskom narodu u jačanju odbrambenih sposobnosti"
RUSIJA je spremna da i ubuduće pruža bratskom srpskom narodu neophodnu podršku u jačanju odbrambenih sposobnosti, istakla je portparol ruskog Ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova na brifingu.
![]()
Foto: Profimedia/ilustracija
Komentarišući, održavanje vojne parade "Snaga jedinstva" 20. septembra u Beogradu, istakla je da Moskva to doživljava kao potvrdu odlučnosti i sposobnosti Srbije da brani svoj suverenitet i teritorijalni integritet i kao izraz njene doslednosti u očuvanju vojne neutralnosti.
- Očekujemo nastavak saradnje sa Srbijom u duhu strateškog partnerstva punog poverenja. Rusija je spremna da i ubuduće pruža prijateljskom srpskom narodu neophodnu podršku u jačanju odbrambenih mogućnosti - poručila je portparol ruskog Ministarstva spoljnih poslova Rusije.
https://www.novosti.rs/vesti/politi...rpskom-narodu-jacanju-odbrambenih-sposobnosti
Rusija nam nudi oruzje
Doslo bi nam dobro da imamo jos neki Pancir , ruske dronove za napad ?
Sta mislite?
Ma dabome.Rusiji jako pomažu, možda pošalju divizijun bijelih zastava za obranu od komaraca.
Šta očekuješ od nekog ko troluje iz hobija?Srbija je dobila besplatno MIG29 avione od Rusije kao i sisteme PVO Pancir
Sta nam je dala Amerika? Ili Velika Britanija? Ili Nemacka?
Nemas odgovor kao i uvek pobegnes.
Rusiji jako pomažu, možda pošalju divizijun bijelih zastava za obranu od komaraca.
Ne staj čoveku na žulj. Još Tramp rešio da im ih ne prodaje do daljnjeg.Jbga i to je korisnije od Patriot sistema![]()
Rusima u svakom slučaju.Jbga i to je korisnije od Patriot sistema![]()
Rusima u svakom slučaju.