NOVOSTI: "Vučić je jedan od najimpresivnih lidera u Evropi! Ministar spoljnih poslova Izraela: Imao sam čast da se danas sastanem s njim"

Gde su?
Mi smo ovde okupurani od strane jevreja. Oni su nam pokupili zemlju.
I pre nego što je vučić dovuko arape jude su već štekale za svoje alave guzice.
Pa zar ne vidis da to kazem ironicno?

Nema od koga da se branimo osim lokalno i sporadicno, da bi nam uvaljivali toliko skupo oruzje, a neki se pak time jos i hvale.

P.S. Inace, slazem se sa tvojom procenom.

ne vec Hrvatska namerava napasti Srbiju zajedno sa Albanijom, tzv Kosovom i eventualno Bugarskom

Sklopili ste vojni savez sa namerom da nas napednete zajednickim snagama

Vučić: Hrvatska stvara vojni savez protiv Srbije. Što nas tjerate da se pravimo glupi?​

Hina
15:49, 03. rujna 2025.

Vučić: Hrvatska stvara vojni savez protiv Srbije. Što nas tjerate da se pravimo glupi?
Vučić objavi novu teoriju zavjere, a mi čekamo kad će prodati i kartu za članstvo u tom savezu po akcijskoj cijeni 2+1 gratis.
Apropo ovog njegovog da ga Hrvatska tjera da se pravi glup, nemoguće kad ga vlastiti narod smatra glupim, osim tebe i par sendvičara s foruma.

dobro je tihi napisao totalno ste nebitni vi radite ono sta vam se kaze zato vam vase bosnjacko cvece bira predstavnike hrvata u bosni a vi samo kmecite nemci vam pokupovali sve sto iole vredi u zemlji kao sto je i milanovic rekao da nema pomoci iz eu i turizma bilo bi gori od albanije koliko ste sposobni :cepanje:
Tvoje objašnjenje zvuči kao da si sastavio geopolitiku iz naslova tabloida i šuškavog avatara.
Botsko sendvičarska SNS škola nema kaj :D

ne vec Hrvatska namerava napasti Srbiju zajedno sa Albanijom, tzv Kosovom i eventualno Bugarskom

Sklopili ste vojni savez sa namerom da nas napednete zajednickim snagama

Vučić: Hrvatska stvara vojni savez protiv Srbije. Što nas tjerate da se pravimo glupi?​

Hina
15:49, 03. rujna 2025.

Vučić: Hrvatska stvara vojni savez protiv Srbije. Što nas tjerate da se pravimo glupi?
Zemun je oduvijek bio hrvatski :hahaha:

Back