Alter_Ego_
Stara legenda
- Poruka
- 91.501
jesu na stubu srama zbog zlocina koje cine u Gazi , ali svi saradjuju sa njima iz interesa cak i muslimanske drzave.
Recimo Turska i Saudi Arabija.
Сарађују, а да ли се сликају?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jesu na stubu srama zbog zlocina koje cine u Gazi , ali svi saradjuju sa njima iz interesa cak i muslimanske drzave.
Recimo Turska i Saudi Arabija.
![]()
![]()
![]()
![]()
ko zna koliko mu je platio za ovu gloopu izjavu
Od nula do sto za samo par meseci.У каквог си се ти сендвичара оголио, то је невероватно.
Pa zar ne vidis da to kazem ironicno?Gde su?
Mi smo ovde okupurani od strane jevreja. Oni su nam pokupili zemlju.
I pre nego što je vučić dovuko arape jude su već štekale za svoje alave guzice.
Vučić objavi novu teoriju zavjere, a mi čekamo kad će prodati i kartu za članstvo u tom savezu po akcijskoj cijeni 2+1 gratis.ne vec Hrvatska namerava napasti Srbiju zajedno sa Albanijom, tzv Kosovom i eventualno Bugarskom
Sklopili ste vojni savez sa namerom da nas napednete zajednickim snagama
Vučić: Hrvatska stvara vojni savez protiv Srbije. Što nas tjerate da se pravimo glupi?
Hina
15:49, 03. rujna 2025.
![]()
Tvoje objašnjenje zvuči kao da si sastavio geopolitiku iz naslova tabloida i šuškavog avatara.dobro je tihi napisao totalno ste nebitni vi radite ono sta vam se kaze zato vam vase bosnjacko cvece bira predstavnike hrvata u bosni a vi samo kmecite nemci vam pokupovali sve sto iole vredi u zemlji kao sto je i milanovic rekao da nema pomoci iz eu i turizma bilo bi gori od albanije koliko ste sposobni![]()
"Neverovatan broj i kombinacija psihičkih poremećaja u jednom čoveku, a čuo sam i da je pomogao medicini da se otkriju i neki novi."VUČIĆ JE JEDAN OD NAJIMPRESIVNIH LIDERA U EVROPI!
...ali držim njegovu sliku na telefonu i iznad kreveta i ljuštim vršnjaka na njegove sike.Ja licno ne podrzavam Vucica
Jedan od najvećih umova 20. i 21. stoljeća.sto ga hvali Ante Prkacin?
Kaze Prkacin kod Vucica dolazi predsednici najvecih svetskih sila - a u KRVATSKU NIKO
Zemun je oduvijek bio hrvatskine vec Hrvatska namerava napasti Srbiju zajedno sa Albanijom, tzv Kosovom i eventualno Bugarskom
Sklopili ste vojni savez sa namerom da nas napednete zajednickim snagama
Vučić: Hrvatska stvara vojni savez protiv Srbije. Što nas tjerate da se pravimo glupi?
Hina
15:49, 03. rujna 2025.
![]()
...sa impresivnom kolekcijom dijagnoza u njemu.Jedan od najvećih umova 20. i 21. stoljeća...
Naravno da podrzavaju lika koji im sve daje budzašto, i ono što traže i ono što ne traže.znaci ja sam sendvicar zato sto vidim da i EU i USA i Rusija i Izrael podrzavaju Vucica a vas blokadere ne sljivi niko ni 2%?
LOLJa licno ne podrzavam Vucica ni SNS