- Poruka
- 26.674
У каквог си се ти сендвичара оголио, то је невероватно.
Кошер сендвичи. Суви квалитет!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
У каквог си се ти сендвичара оголио, то је невероватно.
sto ga hvali Ante Prkacin?
Kaze Prkacin kod Vucica dolazi predsednici najvecih svetskih sila - a u KRVATSKU NIKO
Treba, slažem se, ali ne kao bajku, već kao nauk kako ga pobediti.Da , operisani od srpske logike....
Toliki uzor svima Vucic je primer koji treba da se proucava, bar ja tako mislim..
Jer nekako na mene ne deluju te njegove magije, a na sve oko mene deluju i to treba prouciti , jer to nije mala stvar...
Kao sto je frulas zasluzio celu jednu bajku u Danskoj, a ja mislim da je bio inspiracija za Andersena i za nastanak svih ostalih bajki....tako i ovo treba shvatiti i prouciti..
Хвали га Анте Пркачин "генерал" ХОС-а на сва устаHrvati hvale svakog ubicu srba a vučić je najveći istrebitelj srba u istoriji postojanja!
Imali smo mi i demokratsko liberalnu vlast 12 godina pa smo opet bili opaženi kao parija.Израел је данас изопштен из међународне заједнице.
Нико се не састаје са представницима Израела, осим ако се баш мора.
Цео свет их посматра као губавце, и овај наш губавац се само са Ираелцима састаје и са онима које нахвата испред тоалета на међународним скуповима.
Kad podjele Bosnu Srbi i Hrvati rat će stati.
Slika ja sa Manjače 1942.Ово је нека фотомонтажа, или боктепиташта ...
Четници су се борили за краљевину Југославију,
а Усташе за НДХ.
Неспојиво, јел да ?
A ne....Treba, slažem se, ali ne kao bajku, već kao nauk kako ga pobediti.
Ne misliš libda je to baš glupo?A ne....
Nego kao nauku za civilizaciju koja bude otisla u svemir, zamislis putujes svetlosnim godinama i naviknes se na TV program, na kulturiska narod koji putuje sa tobom , i onda se rodi jedan Vucic i za 50 godina na odrediste stize prazan svemirski brod, svi se medjusobno pokokali....
Naravno osim preventive naci i lek...
Hrvati hvale svakog ubicu srba a vučić je najveći istrebitelj srba u istoriji postojanja!
Simo, u vezi tvog avatara, crko sad ako lažem, ali kada su te natjerali da skloniš Dubaićevu sliku, pomislio sam - pa što jednostavno ne stavi Yosemite Sama?Slika ja sa Manjače 1942.
Na slici su četnici Drenović Uroša i ustaše iz Banja Luke.