NOVOSTI: "Vučić je jedan od najimpresivnih lidera u Evropi! Ministar spoljnih poslova Izraela: Imao sam čast da se danas sastanem s njim"

Da , operisani od srpske logike....
Toliki uzor svima Vucic je primer koji treba da se proucava, bar ja tako mislim..
Jer nekako na mene ne deluju te njegove magije, a na sve oko mene deluju i to treba prouciti , jer to nije mala stvar...

Kao sto je frulas zasluzio celu jednu bajku u Danskoj, a ja mislim da je bio inspiracija za Andersena i za nastanak svih ostalih bajki....tako i ovo treba shvatiti i prouciti..
Treba, slažem se, ali ne kao bajku, već kao nauk kako ga pobediti.

Израел је данас изопштен из међународне заједнице.

Нико се не састаје са представницима Израела, осим ако се баш мора.

Цео свет их посматра као губавце, и овај наш губавац се само са Ираелцима састаје и са онима које нахвата испред тоалета на међународним скуповима.
Imali smo mi i demokratsko liberalnu vlast 12 godina pa smo opet bili opaženi kao parija.

Ustaše i četnici su se uvek voleli i ljubili

1000010282.jpg

Ustaše i četnici su se uvek voleli i ljubili

Pogledajte prilog 1793343

Ово је нека фотомонтажа, или боктепиташта ...

Четници су се борили за краљевину Југославију,
а Усташе за НДХ.

Неспојиво, јел да ?

Ово је нека фотомонтажа, или боктепиташта ...

Четници су се борили за краљевину Југославију,
а Усташе за НДХ.

Неспојиво, јел да ?
Slika ja sa Manjače 1942.
Na slici su četnici Drenović Uroša i ustaše iz Banja Luke.

Treba, slažem se, ali ne kao bajku, već kao nauk kako ga pobediti.
A ne....
Nego kao nauku za civilizaciju koja bude otisla u svemir, zamislis putujes svetlosnim godinama i naviknes se na TV program, na kulturiska narod koji putuje sa tobom , i onda se rodi jedan Vucic i za 50 godina na odrediste stize prazan svemirski brod, svi se medjusobno pokokali....
Naravno osim preventive naci i lek...

A ne....
Nego kao nauku za civilizaciju koja bude otisla u svemir, zamislis putujes svetlosnim godinama i naviknes se na TV program, na kulturiska narod koji putuje sa tobom , i onda se rodi jedan Vucic i za 50 godina na odrediste stize prazan svemirski brod, svi se medjusobno pokokali....
Naravno osim preventive naci i lek...
Ne misliš libda je to baš glupo?

Na takvim stvarima padaju civilizacije, na glupostima koje pametniji ne primete...
A samo super inteligentni znaju, ali ne moze se ocekivati da ima super inteligentnih sa iskustvom posle nekog perioda putovanja.....

Ja sam ziveo i u socijalizmu i sa iskustvom pre ww2 i posle ww2 i sa iskustvom zapadnog i istocnog bloka i sa iskustvom verovanja u ljude i sa iskustvom verovanja u proletarijat, i sa iskustvom kako 10 ljudi mogu da shebu 22 miliona ljudi i da doktorske titule ne vrede nista ako ne postoji elita u porodici, i preotimanje zemlje od inteligentnih preko lukavih i glupih....
i razne trikove, a to je retkost da prozivi neko ko ima dovoljno svesti da to sve vidi i da mu se otvaraju vrata na razne nacine da bude na mestima da moze da sve to vidi..

Nije isto prica o demonstracijama i odlazak u rektorat i slusanje kako se 15 dana pre kraja demonstracija, znaci na samom pocetku sve zna i dogovara za kraj, samo se odigrava film..
Ili kad se desavaju sukobi dve velike grupe demonstranata pa gledas krv od ranjavanja, slusas pricu da je ranjeni ubijen, gledas kako SPS dovozi pijane iz Vrbasa da bi bili prebijeni od strane deposa....Gledas kako namestaju cigane iz Nisa da ih isto prebiju , pa gledas ogromnu kolonu buseva iz NS koji treba da budu pravo krvoprolice , pa onda ukapiras kako da sprecis to...i naletis na pametnicu koja ti poveruje i spreci se krvavi rezultat , dok je u sporednoj ulici cekalo 500 policajaca u borbenoj opremi , cekalo da padne vise od 10 zrtava pa da se ukljuce, ne pre toga..

Sve je to uvod pa posle gledas kako od jednog naroda nastaje narod lopova i prevaranata, jer imaju visoko misljenje o sebi , a padaju na blentave price kao budale...
Gledas bukvalno pad jednog naroda u nestajanje...

A svo vreme ga hrane sujetom da je veci od svih , od neba...

Sve to ne moze da poveruje i razazna neko ko nije ziveo sada i na ovom mestu..
Da ne pricam ono sto ne znate , nigde nije objavljeno i ne bi mogli ni da poverujete, jer verovanje je najveci problem Srpskog naroda, veruju u zlo , imaju koristi od zla i pakosti , ali ne veruju da je zlo toliko blizu njih i da radi , vec radi...nego se varkaju da su svi osim njih naivni...

Prodaju finocu a misle da su vukovi , a ono lukavci , jagnjad..budalastine...

Back