NOVOSTI: "Vučić je jedan od najimpresivnih lidera u Evropi! Ministar spoljnih poslova Izraela: Imao sam čast da se danas sastanem s njim"

znaci ja sam sendvicar zato sto vidim da i EU i USA i Rusija i Izrael podrzavaju Vucica a vas blokadere ne sljivi niko ni 2%?

Ja licno ne podrzavam Vucica ni SNS al ne mogu da budem corav pored ociju da ne vidim da ga ove velike sile stoprocentno podrzavaju.

Vi blokaderi ste operisani od realizma i logike.

Ma ko to podržava Vučka? Ovaj Izraelac došao zbog 1,6 milijardi koje im je Beograd isplatio za oružje. Tramp nije hteo ni da primi Vučka na ručak, Xi i Putko ga stavili u POSLEDNJI red na njihovom skupu.

"podržavaju" ga jer imaju interes u tome, i to uglavnom na našu štetu, da bi Vule mogao što duže da vlada...

Uspe tu i tamo negde da potplati neke trećerazredne političare i pozate ljude da ga hvale i to je sve.

Сад кад цео свет бежи од Израела због злочина ИДФ Вучић је нашао да се слика са ноторним политичарима Израела.

У међувремену мора да склапа аранжмане са Араплуком.

Какав геније, нема таквог сигурно у целом Санџаку.

VUČIĆ JE JEDAN OD NAJIMPRESIVNIH LIDERA U EVROPI! Ministar spoljnih poslova Izraela: Imao sam čast da se danas sastanem s njim​

MINISTAR spoljnih poslova Izraela Gideon Sar ocenio je da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić jedan od najimpresivnijih evropskih lidera.​

VUČIĆ JE JEDAN OD NAJIMPRESIVNIH LIDERA U EVROPI! Ministar spoljnih poslova Izraela: Imao sam čast da se danas sastanem s njim (FOTO)

- Predsednik Srbije Aleksandar Vučić jedan je od najimpresivnijih lidera u Evropi i jedan od najiskrenijih prijatelja Izraela.

- Imao sam čast da se danas sastanem s njim tokom svoje posete Beogradu. Razgovarali smo o planu predsednika Trampa za okončanje rata u Gazi, koji je Izrael prihvatio. Rekao sam mu da Hamas može pokušati da promeni Trampov plan i time u praksi odloži njegovu primenu.

- Dotakli smo se i situacije u Evropi, na Balkanu i na Bliskom istoku, kao i bliskih odnosa između naših država. Nakon susreta predsednika Vučića s premijerom Netanjahuom prošle nedelje – unapredićemo sporazum o slobodnoj trgovini između Srbije i Izraela.

- Visoko cenimo podršku i lično prijateljstvo predsednika u ovim teškim vremenima i sve do danas! - napisao je on na društvenoj mreži Iks.

https://www.novosti.rs/amp/vesti/po...zraela-imao-sam-cast-danas-sastanem-njim-foto

Nakon EU i Rusije koje su mu dale podrsku, izjasnio se i Izrael koji ima samo reci hvale za Vucica i daje mu takodje stoprocentnu podrsku

Kako vi komentarisete ovu plebiscitarnu podrsku veliki sila Vucicu?

Cekam @De Sisti da javno kaze da ce prestati da podrzava Izrael ako se ispostavi da Izrael 100% podrzava Vucica! z:D

Evo ti citaj @De Sisti sta cemo sad?
ти сад ликује зато јер је јевреј неког у сбрији похвалио ?

јел то исти онај ИЗРАЕЛ који је форсирао са уса ВАШИНГТОНСКИ СПОРАЗУМ ?

- У ТОМ СПОРАЗУМУ србија признаје Јерусалим као главни град израела и ако то тада нису учиниле ни највеће силе у свету.
- заузврат тада у том споразуму ИЗРАЕЛ ПРИЗНАЈЕ КОСОВО :eek::eek::eek:

ЈЕЛ ТО ТАЈ ИЗРАЕЛ ?

дичиш се што га српски душмани хвале ?

вашингтонски споразум је апсолутно био шок за србију али када се погледа из угла фахрија муслиа и ангелине јеврејке онда је он сасвим логичан ?

1759335303669.png

Израел је данас изопштен из међународне заједнице.

Нико се не састаје са представницима Израела, осим ако се баш мора.

Цео свет их посматра као губавце, и овај наш губавац се само са Ираелцима састаје и са онима које нахвата испред тоалета на међународним скуповима.
Zaboravio si na Ameriku, prakticno jedinu drzavu koja nesto znaci u svetu. Izjava izraelskog ministra nije pohvala Vucicu vec ismevanje kukavicke Evrope, koja je posrnula pred ruSSkom i muSSlimanSSkom propagandom.

Back