Novosti javljaju: "Blokaderi izvršili napad na policiju na Novom Beogradu"

nijednu vlast nisam dizao u nebesa i prema svakoj sam bio kritican

ja cu da radim na spasenju svoje duse sasvim mi je svejedno ko vlada Srbijom

Izaci cu ko i do sad na izbore i glasati za opoziciju a da idem po ulicama da blejim i tucem se ne pada mi na pamet

Gledam sebe i svoju dusu a svi ostali neka rade kako misle jer Gospod Bog je dao svakom od nas slobodnu volju da radi kako misli

Sve nam jeste na slobodu al nam nije sve na spasenje.

Baš voliš Srbiju kad ti je svejedno ko vlada.

Novosti: "BLOKADERI IZVRŠILI TERORISTIČKI NAPAD NA POLICIJU NA NOVOM BEOGRADU!"​

Jeziv trenutak napada pogledajte na priloženom video-snimku:

https://www.novosti.rs/vesti/politi...oristicki-napad-policiju-novom-beogradu-video

Osudimo nasilje

Neki blokaderi hoce reprizu majdana 2014 u Ukrajinj
Klasican teroristicki napad i ovo se nece smiriti dok se ne pohapse na duze svi vinovnici terorisanja naroda i policije, i blokaderi i njihove vodje, pa i profesori koji su ih podrzavali i bodrili na nasilje, a sad se prave fini "s dupe uza zid".

Mnogo su hteli, mnogo prekardasili i ispalo je duplo golo.

Situacija , sva dešavanja. Jedan video, njihb50 vodi jednog i to je hihi u drugom kuknjava za "našima' nema milosti ni na jednoj strani.
Pa nije bas tako,kako je rekao vojni prvi direktor policajac Akcija reakcija.
Pogledaj snimke kako dolaze batinaši sa motkama.I kako nasrcu na narod,normalno je da se braniš.
Drugo u Vrbasu su napali pirotehnikom a policajci stoje.
Niko nije u Vrbasu lomio i rusio vec caci.
Da su blokaderi dosli sa motkama kao i ovi pa da kazes da je to strane jednog istog novcica.

Pa nije bas tako,kako je rekao vojni prvi direktor policajac Akcija reakcija.
Pogledaj snimke kako dolaze batinaši sa motkama.I kako nasrcu na narod,normalno je da se braniš.
Drugo u Vrbasu su napali pirotehnikom a policajci stoje.
Niko nije u Vrbasu lomio i rusio vec caci.
Da su blokaderi dosli sa motkama kao i ovi pa da kazes da je to strane jednog istog novcica.
Ovi ćaci provociraju , istina ali ovo noćas je samo vetar u leđa da se upotrebi prava sila. Msm, ok nek radi kako ko misli da treba, meni lično je smor , da mogu ujutru bih otišao na drugi kontinent.

Ovi ćaci provociraju , istina ali ovo noćas je samo vetar u leđa da se upotrebi prava sila. Msm, ok nek radi kako ko misli da treba, meni lično je smor , da mogu ujutru bih otišao na drugi kontinent.
Do ovoga ne bi došlo da je dao izbore.
Ne provociraju vec biju.Ima snimak kad su krenuli i oborili momka na motoru.Pretukli ga i lezi nepomičan na asfaltu.
Jeste smor,nisam za nasilje,ali mi smo bolesna država ,sva vlast do sada je lopovska .

Do ovoga ne bi došlo da je dao izbore.
Ne provociraju vec biju.Ima snimak kad su krenuli i oborili momka na motoru.Pretukli ga i lezi nepomičan na asfaltu.
Jeste smor,nisam za nasilje,ali mi smo bolesna država ,sva vlast do sada je lopovska .
Zar ti nije muka od sranj.a svako malo?
Ratovi, revolucije a uvek dođu još gori. Po pravilu.

kod nas se na vlast dolazi iz zatvora - da nije tako ne bi se tako grcevito drzali za nju.

U normalnim okolnostima biznis bi pravio vece pare, pa nikom ne bi toliko stalo da se ugurava u vlast.
Ali izgleda da je kratkovidost norma. A sirotinja (i siromastvo u glavi) nezajazljivo gladna.

Ko god se ovde uplete ubrzo postaje zlatna ribica u akvarijum kugli.
Niti moz kroz zid, niti ima gde da pliva osim u krug. I jednacina nema resenja.

Bez obzira na sve svi na kraju na.ebu. Bar da je za neku vajdu, nego je za dzaba.

Screenshot 2025-08-14 at 02-35-07 Instagram.png

Bata ima sisu do pupka.

Nisi mi odgovorila da li verujes u Isusa Hrista, da je spasistelj dusa ljudskih i da je dosao sve gresnike da spasi od kojih sam prvi ja ?

Ako verujes zasto pozivas na nasilje konstantno ?

Prepisujem ti sledecu terapiju

Mirne demonstracije nisu nasilje, a i okupljanje gradjana, ma gdje bilo je ustavom zagarantovano. Ubijanje nevinih korupcijom su smrtni grijehovi veliki vjernice.
Branis sns farizeje i licemjere, koji se skrivaju iza najvecih svetinja, a u stvari su najveci olos.
Majstor prevare i lazi se zna ko je? Poznaju se po djelima svojim. PS.Pitaj seseljugu.

Back