Novosti iz sveta video igara.

• Začetnik teme Začetnik teme Boki
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Na net-u: Lost Planet 2 i Medal of Honor.
MoH.jpg
LP2.jpg

Poslednja izmena:
nije izasao crack ni za jedan ni za drugi

Postoji mogucnost za MoH da radi i bez cracka..ali ne svima..

skines deamon tool lite, u folderu gde je instaliran dtlite promenis ime fajla dtlite.exe u dtpro.exe, skines najnoviji YASU, iskopiras ga u dt folder..startujes dtpro.exe, mountujes .iso, zatim startujes YASU, cloak i startujes igru.

U vecini slucajeva ne radi ali nista vas ne kosta da probate ako ste nestrpljivi..kampanja se prelazi za oko 3h (bar mi je tako receno), sto znaci da se necemo naigrati singleplayer-a.

Ne bih rekao da je SKIDROW za MOH..EPIDERMIZ, ali u svakom slucaju potrebno je da se iskljuci Data Execution u sistemu sto nije bas dobra ideja..Citam blogove po sajtovima, nisu mogli da dignu sistem nakon restartovanja..ipak bih da sacekam proveren pekmez.

Malo idete u offtopic. Ja sam mislio reći riječ dvije o Crysis 2. Igra čiji je prethodnik imao maximum nedostižan za preko 65% današnjih konfiguracija će podržavati 3D, biće BAR duplo zahtjevnija od prethodnika. U tom slučaju će zahtjevati vrlo mnogo para. Pošto za 3D morate imati 100 frejmova koja konfiguracija mora biti da postigne takav rezultat. Bar dvije GTX480 u SLI, i7 i preko 4GB brze memorije. I naravno, mislim da će trebati neki brz HDD. I to ne ide na nekoj velikoj rezoluciji ni sa viskoim detaljima. A konfiguracija neće ići ispod 2000 eura, i to sa samo jednim GTX480 i nekim 19" 3D LCD monitorom.

Grand Theft Auto 5 release date expected in fall 2011
The latest edition of Gametrailers’ Bonus Round discussed Grand Theft Auto 4, its Xbox 360-exclusive expansions, and Grand Theft Auto 5′s release date. You can watch the episode below.

To quote investment banker Wedbush Morgan Securities’ game industry analysts Michael Pachter: “I actually think they already have a story in mind. GTA5 is already in the planning stage and my guess is you’ll see [the next GTA] in two and a half years. In fall of 2010, there’ll be Grand Theft Auto 5.”

This video shows clues that point to GTA 5 taking place in San Andreas or France.

http://www.videogamesblogger.com/200...-fall-2010.htm

I da. Doš'o i taj dan. Minimum za Crysis 2 je objavljen. Kao što rekoh, duplo zahtjevnija igra.
Ono što smo do sad znali za prvio dio je da za sam maximum (very high detalji DX10, 1920x1080, 8xAA, 16xAF) potrebna je jedna od sledećih kartica: radeon 5870/4870x2/(3870x2)x2CF ili geforce GTX580/570/480/295/ 9800GX2x2SLI. Trebalo je 4GB memorije i minimalno trojezgreni procesor. Dotična igra posramljuje i najbolje kartice, recimo da na maximumu od svih nabrojanih kartica ni jedna neće dati više od 30 frejmova. 5870 je u stanju tjerati crysis na maximum tako da FPS ne pada ispod 20, ali i ne ide mnogo iznad tih 20.

Za Crysis 2 kao minimalna konfiguracija glasi preporučena od prvog dijela. Znači to bi bio DC CPU 2GHZ, 2GB memorije i 8800GT 512MB.

Back