Novosti iz sveta video igara.

• Začetnik teme Začetnik teme Boki
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
ME3
According to the project director Casey Hudson Mass Effect 3 is in its early stages of development. However, it has been confirmed that game is to be announced by late 2011. Casey Hudson latest interview with MTV revealed certain details about the upcoming Mass effect 3. The game is supposed to have an epic conclusion, which is overwhelming. Hudson also told MTV that there are about 1000 variables that are already lined up for variations in the new chapter. After quantifying the variables in the story line, Hudson has exaggerated the pre release hype for the game. Putting a huge divergence in the final chapter of trilogy would be a remarkable thing to do, from which we can sense more twist in the upcoming game.
So far revealed, the game is expected to have Richer RPG features, more combat options and more complex enemies. The developers seriously need to work at RPG features and combats as they weren’t very appealing in the ME2. We can expect that ME3 to be an excellent role playing experience, something that was quite missing in the Mass Effect 2.
mass-effect-3.jpg

Postal 3
http://www.runningwithscissors.com/postal3/press-releases

Poslednja izmena:
Da li znate da Britanska vojska apeluje gamere da ne kupuju najnoviji medal of honor, zato što igra dozvoljava da igrate kao taliban protiv saveznika. Ovo je najbolniji primjer za gamere slobodnog duha koji žele igre sa mnogo mogućnosti i živo nas zaboli ***** za ispiranje mozgova od strane NATO čelnika. Inače sam propustio mnogobrojne naslove gdje igrač (htio to ili ne) biva stavljen u ulogu američkog vojnika.

Darksiders, originally known with the subtitle Wrath of War, is an action adventure video game developed by Vigil Games and published by THQ. The game takes its inspiration from the apocalypse, with the player taking the role of War. The game was released for the Xbox 360 and PlayStation 3 on January 5, 2010 in North America and January 8 in Europe. THQ has announced a PC version to be released in September, 2010.

trebalo bi tako kazu ali obbicno uvek zakasne ili se nesto neocekivano desi ali trebalo bi da izadje novembra i kazu da ce biti odlicna sa nekim novim mogucnostima(ovo sam samo procitao ne znaci da je istina)

I ja isto mislim da ce izadji u Novembru, bar se nadam, AC2 sad prelazim drugi put za 5 dana i to sam pri kraju, ubijam Savanaroline ljude... :)
U trecem ce biti jos Assassina popust tebe, moci ces sa konjem da udjes u grad ( sto obozavam da onako polako prolazim pored ljudi jasuci :D )
Mocicemo da melee oruzje ( prsa u prsa) gadjamo neprijatelje sa njima...
Bice pusaka...
Novi grad: ROME :D
Imam osecaj da ce biti velicanstven, verujem u ekipu koja ga pravi... :)

DUKE NUKEM FOREVER!!! Priča stara 11 godina ako se ne varam. Ali ovaj put se priča neće čekati 4ever, razvoj igre je preuzeo Gearbox (Borderlands), izdavač je Take 2. Kako su ovi ljudi ozbiljna postava vjerujem da se kraj najavljivanju najnovijeg đuke primiče kraju.

Brink!
WTF!
Never heard about it!

Cuo sam i ja prvi put, pre neki dan :lol:
au,***
svaka vam cast kad ste tek sad culi
:lol:
O toj igri se prica vec vise od godinu dana kao revolucionarnom cudu.To je najocekivanija igra u zadnje vreme bila i ostala posle Mafie 2 (koja je ispala *****), i Crysica dvojke .
U brinku se prvi put uvodi taj neki novi sistem gde na pritisak dugmeta junak koga vodite sam radi sve i svasta da bi zaobisao,preskocio prepreku(sto po meni zvuci kao najvece sranje ikada ,al sta da radis).
Brink bi trebalo da uzme Mirrors Edge i da ga odvede preko ivice ;)

au,***
svaka vam cast kad ste tek sad culi
:lol:
O toj igri se prica vec vise od godinu dana kao revolucionarnom cudu.To je najocekivanija igra u zadnje vreme bila i ostala posle Mafie 2 (koja je ispala *****), i Crysica dvojke .
U brinku se prvi put uvodi taj neki novi sistem gde na pritisak dugmeta junak koga vodite sam radi sve i svasta da bi zaobisao,preskocio prepreku(sto po meni zvuci kao najvece sranje ikada ,al sta da radis).
Brink bi trebalo da uzme Mirrors Edge i da ga odvede preko ivice ;)
Ipak sam cuo i pre!
Ali nije mi nesto ostavilo neki utisak!
Isto ima dok izade!

Back