Novosti iz sveta video igara.

• Začetnik teme Začetnik teme Boki
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
CRYSIS 2 BETA !!! (potražite na netu, od danas dostupna beta verzija)

Genre: Action (Shooter) / 3D / 1st Person
Released: 2011
Developer: Crytek
Publisher: Electronic Arts
Publisher in Russia: Electronic Arts
Language: English (original) / French / German / Spanish / Turkish

Description: The world was shocked with a series of environmental disasters, and mankind is on the verge of extinction.
Aliens have returned, determined to wipe people off the face of the earth and started at the same time with one of the most iconic cities of the earth.
New York streets flooded with alien invaders, and the wave of the walking nightmares gradually engulfing the city and its inhabitants.
Urban communication systems are destroyed, the buildings are in ruins.
This New York City you've ever seen.
Neither law enforcement organizations, nor the U.S. military machine can not cope with the invaders,
and all who could not escape in time, are already dead. To survive in this chaos, you need the technology,
about which neither the earth's soldiers also have no idea.
One person will inherit something that will help him survive.
One super-soldiers, armed and equipped with the latest technologies of the future in Nanosuit 2,
take a desperate attempt to save humanity in the streets of New York.

Minimum system requirements:
-CPU: Intel Core 2 Duo 2 GHz or AMD Athlon 64 X2 2 GHz
-VIDEO: Nvidia GeForce 8800 GT 512MB or AMD Radeon HD 3850 512 MB
-RAM: 2 GB for XP / 3 GB for Vista
-SOUND: DX-Compatible
-HDD: 9 GB

Prilozi

• c2beta1.jpg
    c2beta1.jpg
    117,9 KB · Pregleda: 7
  • c2beta.jpg
    c2beta.jpg
    120,1 KB · Pregleda: 3
  • c2beta.png
    c2beta.png
    89,1 KB · Pregleda: 3
Poslednja izmena:
Odlično. Imam minimum. A ako original bude 2x duži od demo verzije (kao što bi slučaj sa prethodnikom) biće odlično, završiš demo igru a na youtube odgledaš kraj.
Malo bolje sam se informisao i doznao nove stvari. Beta je u stvari piratska i igriva je do samog kraja. Dakle narode navalite. Ja neću igrati neograbljenu igricu, rađe čekam mjesec dana taj čuveni 8.3.

Poslednja izmena:
Prey 2, imaćemo tu čast da ovu igru bacimo dogodine. Prvi dio nije impresionirao masu ali je to bila odlična igra. Ovaj put će izdavač biti čuveni Bethesda Softwork a developer je stari dobri Human Head Studio. Igru će pokretati potpuno novi ID Tech 5 Engine čije mogućnosti ćemo gledati u Rageu i Doom 4. Inače, jedva čekam ove igre.

AC BROTHERHOOD mi je ispao toliko bedan da je to strasno... Ne znam koji je ***** ovima koji su pravili igru... Rim je uvek taman, pod oblacima, mamuran.
Takodje mi se cini da je igra nedovrsena, kada je bio kraj sve sam mislio ima jos, nema ni 20 misija... Na kraju ubija Lusi tj ubada je i oboje padaju.
I konacno ono sto sam hteo jeste: Ima li nagoveštaja da će biti 4. dela ???

Poslednja izmena od moderatora:
AC BROTHERHOOD mi je ispao toliko bedan da je to strasno... Ne znam koji je ***** ovima koji su pravili igru... Rim je uvek taman, pod oblacima, mamuran.
Takodje mi se cini da je igra nedovrsena, kada je bio kraj sve sam mislio ima jos, nema ni 20 misija... Na kraju ubija Lusi tj ubada je i oboje padaju.
I konacno ono sto sam hteo jeste: Ima li nagoveštaja da će biti 4. dela ???

Sledeci put kad budes iznosio detalje igrice...molio bih te da koristis spojler.

Od prosle srijede je PSN = Playstation Network tj. PS server...privremeno ugasen, radi poboljsanja i uklanjanja kvarova prilikom poslednjeg pokusaja haka.
Nadam se da ce ovo biti ako ne konacni onda bar za dobar dio vremena, obracun Sony-a sa hakerima... ...

Od prosle srijede je PSN = Playstation Network tj. PS server...privremeno ugasen, radi poboljsanja i uklanjanja kvarova prilikom poslednjeg pokusaja haka.
Nadam se da ce ovo biti ako ne konacni onda bar za dobar dio vremena, obracun Sony-a sa hakerima... ...

Nije to bio pokusaj haka, nego su stvarno ishakovani samo tako, preko 100 000 licnosti je ugrozeno time sto su im hakeri pokupili podatke...

Znam, ali pitam da se ponadam malo. Mnogo mi je krivo, odlično deluje igra, i baš bih volela da igram. Ali verna sam PC-u. Joj, šta bih dala da Red Redemption izađe za PC...Btw. ima slična igra na koju se RD ugledao - Gun..

Da, tradicija koju mrzim. GTA IV je katastrofa optimizovan, al' i dalje mi nije jasno kako sam igru prešla na laptopu, seckalo je malo. XD Naravno, sad mogu na kompu sve na high.. Ali La Noire ako bude loše optimizovan sumnjam da ću moći uopšte na kompu.. Videćemo oće li da izađe...

Back