Novosadistička "kultura i aristokracija" napala navijače Partizana

ne zam kako se ova slika moze uporediti sa nenadom cankom, svi transparenti su na cirilici, i vijore se samo srpske zastave... ma da to su sve pristalice lige, samo glume kako su srpske patriote

fkv_partizan_01.jpg

ne zam kako se ova slika moze uporediti sa nenadom cankom, svi transparenti su na cirilici, i vijore se samo srpske zastave... ma da to su sve pristalice lige, samo glume kako su srpske patriote

fkv_partizan_01.jpg

e ajd ne kaki nisam to ni rekla..sto nisi citao malo ranije postove..nisam to ni rekla..vec da ima i ligasa pored casnih navijaca ..a kako se zakacite za deo recenice ili za neki post izvucen iz konteksta
pri tom navela sam da je ta agresivna grupa navijaca ona grupa koja nije prosrpski vec bas proautonomaski nastrojena
ebo te muskarci kad vam se dirne u fudbal..mislite da ste svu pamet ovog sveta posisali...dakle rezime..najgori deo navijaca vojvodine je onaj koji mrzi Beograd..dakle sad izvlaci zakljucak kakav god oce..e zabole me bash

Превише... :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown:
pa ne znam dal je previse, ni dal je tacan procenat ali on se ne razlikuje od podrske koju ta stranka ima na nivou celog grada ,kao i za ostale partije uostalom (jedino mozda ima manje radikala posto po bosansko-krajiskim favelama na periferiji uglavnom navijaju za Zvijezdu pa im je tamo ide clanstvo:mrgreen: )
al za razliku od Grobara recimo Firma nikada nije stajala iza nijednog politicara i na tribini nikad to nije bilo gledano ,iako ima radikala i autonomasa i demokrata i komunista i cetnika nacista i liberala i ko zna cega jos

pa ne znam dal je previse, ni dal je tacan procenat ali on se ne razlikuje od podrske koju ta stranka ima na nivou celog grada ,kao i za ostale partije uostalom (jedintoo mozda ima manje radikala pos po bosansko-krajiskim favelama na periferiji uglavnom navijaju za Zvijezdu pa im je tamo ide clanstvo:mrgreen: )

Какве везе има одакле је човек... Паметни навијају за Звезду :ok: :mrgreen:

al za razliku od Grobara recimo Firma nikada nije stajala iza nijednog politicara i na tribini nikad to nije bilo gledano

Батали њих они су дилеје...

,iako ima radikala i autonomasa i demokrata i komunista i cetnika nacista i liberala i ko zna cega jos

Од сваког по један, а? :mrgreen:

Back