Novi

Imam novog decka. Izasla sam sa ovim jednim i bas je bio dosadan, a onda je usao u klub ON i odjednom mi se sve promenilo. Kao da ga je neka svetlost obasjala. Prisao mi je kupio mi je picce. Ja sam se potpuno zaljubila. Otisli smo posle njegovim djipom do Zemuna na neku zurku. Covek me je omadjijao.
Da li se vama tako nesot desilo, da vas neka osoba potpuno zamadjija kad se pojavi?

...živa istina... bio sam svedok...:)

ON = pandur
svetlost= bateriska lampa
džip = obično vozi interventna
zemun = sup

Desilo mi se to prošle godine u muzeju Nikola Tesla. Džizas, onaj jedan njihov kustos je apsolutno božanstven. Kada je sam ga ugledala, isključio mi se ton u glavi i videla sam samo njega kako u slow motionu razotkriva osmehom red svojih savršenih zuba. Kako je samo lep, mamma mia!

Nemoj da me zezas da tamo ima normalnih ljudi. :eek: Je l' radi to nedeljom?

e ovo je bolest :lol:
a moderna na genijalan nacin ismeva odredjene pojave, iznosi stavove i postavlja pitanja
za nekog ko ume da cita

Ne treba jednaciti nacitanost sa inteligencijom, posto su to dve razlicite stvari i ne nuzno povezane....
Nisam znala da se inteligencija genijalca ogleda u ismevanjima (svaka knjiga je glupa, svaka druga je mediokritet), predrasudama, netrpeljivosti, ponavljanju prezvakanih prica....
Bila sam ubedjena da se ogleda u originalnom, kreativnom radu i da je za isti potrebno mnogo vise od visokog IQ-a i povremene isforsirane loodosti....:think:

Poslednja izmena:
Ne treba jednaciti nacitanost sa inteligencijom, posto su to dve razlicite stvari i ne nuzno povezane....
Nisam znala da se inteligencija genijalca ogleda u ismevanjima (svaka knjiga je glupa, svaka druga je mediokritet), predrasudama, netrpeljivosti, ponavljanju prezvakanih prica....
Bila sam ubedjena da se ogleda u originalnom, kreativnom radu i da je za isti potrebno mnogo vise od visokog IQ-a i povremene isforsirane loodosti....:think:

E, moja inteligencija nije tako visoka kao tvoja, pa prevedi sta si to pametno htela da kazes.

:worth: :worth: :worth:

hmmm...čitam par tvojih postova i ne mogu a da ne primetim da se uglavnom naši stavovi poklapaju..u svakom slučaju restekpa frendiću :)

au al si sad htela da ispadnes pametna :lol:
kad sam rekla da ume da cita mislila sam bukvalno da je pismen i da moze da razume napisano :lol:
jeste nije lepo ismevati glupost...treba biti covek i sazaliti se na istu :lol:
e sad cu dati sve od sebe da shvatim sta si htela da kazes ostatkom posta :lol:
orginalan kreativan rad je odlika bas toga kreativnosti...tako da ne vidim bas kako neko moze da usko povezuje sa inteligencijom...inteligencija moze biti puki potencijal bez produktivnosti...a orginalan kreativan rad je nuzno stvaranje....znas li da sijaset ljudi ispod prosecne inteligencije mogu biti orginalni i kreativni...a mnoga velika kreativna dela jesu dela genijalnih ljudi...ali opet kazem nije mi bas najjasnije kako neko moze da pojam inteligencije objasnjava kreativnoscu? oO nacitanost je pak trening za mozak, kako ne bi ostao samo puki potencijal... ni tu ne postoji znak jednakosti ali je opet u mnogo vecoj korelaciji...tako da si ti malo procitala sta je inteligencija mi ne bi vodili ovaj mucan opterecujuc razgovor :)
znaci odusevljava me tvoja koncepcija recenice :lol: 'nisam znala da se inteligencija ogleda....bila sam ubedjena da se ogleda u orginalnom kreativnom radu i da je za isti potrebno mnogo vise od viskog iq"....znaci rekla si inteligencija je kreativan rad za koji je potrebno vise od inteligencije :lol: ima li tebi smisla to sto si rekla?
e sad cu ti odgovoriti na pitanje koje si u stvari postavila :) inteligentni ljudi jesu skloni sujeti i sarkazmu, premda sujeta i sarkazam naravno da nisu dokaz iste...ali su cesta propratna pojava...normalnost je prosecno i uobicajno za neku grupaciju...tako da inteligentni ljudi po definiciji ne mogu biti normalni, ako posmatras drustvo u celini
i tako ja se bas potrudila da se razumemo i objasnimo...al posto i dalje ne razumem sta si ti uospte htela da kazes :lol: bice da nisam inteligentna :( bem li ga samo sam citala o tome :mrgreen:

E, moja inteligencija nije tako visoka kao tvoja, pa prevedi sta si to pametno htela da kazes.

Ne mogu...morala bih da ti naplatim prevodjenje...ne prevodim za dzabaka...

@light & dark

Vidim, ulozila si kreativan napor da napisano protumacis na svoj nacin i pokazala svoju originalnost tako sto si ispisala ovu nadasve odusevljavajucu, nejasnu, besmislenu, bez repa i glave repliku ..:mrgreen:

Posto ti je sarkazam u pokusaju nikakav, samo si citala o citavoj tematici i uz to smatras sebe neinteligentnom, na zalost ne ispunjavas uslove (koje je bajdvej odredila eminentna forumasica i postavljacica teme svojom pisanijom i opstom forumskom pojavom) za preuzimanje forumske titule "genij" od MP!
Mada verujem da MP ne bi imala nista protiv da ti dobrovoljno preda titulu..ipak je nacitana osoba u pitanju, koja svoju produktivnost na forumu svakodnevno dokazuje nacitanim postovima, koji su puni predrasuda i opste pljuvacine, pa joj nije potreban dokaz genijalnosti u obliku titule (dobija ga svakodnevnim odzivima na postavljenu temu).... :lol:

Kako bi preuzela njenu titulu pozeljno bi bilo da si sklona narcizmu. Ali ne brigaj! Zato imas sujete na izvoz a ni to nije na odmet! Uvek mozes ponovo konkurisati, kao i mnoge missice lepote koje to rade over and over again na takmicenjima za najlepsu! :malav:

Mislim da MP ne mora strahovati od konkurencije narednih god. dana. :whistling:

Imam novog decka. Izasla sam sa ovim jednim i bas je bio dosadan, a onda je usao u klub ON i odjednom mi se sve promenilo. Kao da ga je neka svetlost obasjala. Prisao mi je kupio mi je picce. Ja sam se potpuno zaljubila. Otisli smo posle njegovim djipom do Zemuna na neku zurku. Covek me je omadjijao.
Da li se vama tako nesot desilo, da vas neka osoba potpuno zamadjija kad se pojavi?

Jeste.Skoro su bila dvojica iz elektrodistribucije,skoro da sam se skamenio:mrgreen:

da...
baš ovih dana...:zaljubljena:

Mislim da MP ne mora strahovati od konkurencije narednih god. dana. :whistling:

Ovo nije nikakvo takmicenje. Samo sam iznela svoj problem, koji moze biti svaciji, eto, neko je to doziveo, a neko je to doziveo sa momcima iz elektrodistribucije. Iskustva su razna, pa samim tim i pozeljna. Ja ne strahujem, jer poznajem svoje kvalitete, a i moji obozavaoci ih znaju, pa nema potreba da se dokazujem ili strahujem. Forum je otvoren za sve i ja nikom ne branim da postuje i da kaze svoje misljenje.

pa sta ces vise???....ne padam ja na te fazone, woooooooow koji frajer.....kod mene se razvio neki poseban ukus za muskarce, da ne kazem cudan....sadasnjeg su mi mnogi komentarisali jer im nije jasno sta ja vidim u njemu....a meni je najdrazi i najbolji i najsexi....:)....a i on mi nije postao takav na prvi pogled, bilo je tu meseci provokacija i motanja oko mene....

Back