Novi protesti širom Srbije: Demolirane prostorije SNS-a u Novom Sadu

Тихи није имао речи критике на обо умлаћивање детета.
Штавише рекао је отприлике: ТАКО ВАМ И ТРЕБА

ne ja sam upozorovao da cete nositi krv dece na rukama ako ne deeskalirate situaciju

pozivao sam na mir a vi ste hteli rat sa cacijima po svaku cenu

mislili ste da je sila na vasoj strani a sila je uvek na strani drzave

I nastavili ste da kokodacete aaaa vucic pada sutra, gotov je , silom cemo ga naterati aaaa

I onda ste nalozili ovu decurliju da napada policiju i kad se to desi uvek oni izvuku batine a vi iskusno pobegnete

tuzno je sto imas skoro 50 godina u guzzici skoro a jos nisi skapirao da se vlast menja na izborima a ne nasiljem na ulici

I da policija ne nosi pendreke za ukras nego da njima batina sve koji planiraju da primene silu na ulici

Pri tom vam je Vucic jesenas nudio izbore a vi ste ih odbili, kao nije nadlezan a sad trazite iste kroz nasilje

Ne ide to tako bajo

Blokadersko sizofreno cepanje

Udaris pandura motkom a posle kad ti pandur uzvrati drecis aaa bije me murijaaaaa, represijaaaa

1000010045.jpg

ne ja sam upozorovao da cete nositi krv dece na rukama ako ne deeskalirate situaciju

pozivao sam na mir a vi ste hteli rat sa cacijima po svaku cenu

mislili ste da je sila na vasoj strani a sila je uvek na strani drzave

I nastavili ste da kokodacete aaaa vucic pada sutra, gotov je , silom cemo ga naterati aaaa

I onda ste nalozili ovu decurliju da napada policiju i kad se to desi uvek oni izvuku batine a vi iskusno pobegnete

Blokadersko sizofreno cepanje

Udaris pandura motkom a posle kad ti pandur uzvrati drecis aaa bije me murijaaaaa, represijaaaa

Pogledajte prilog 1770540

Bogme kad sad vidim ovo sasvim logičan odgovor policajca.
Svakom prema zasluzi i istom merom.
Fale samo lisičine i u mardelj.

Ravnopravne smo i po postupcima i pred zakonom pa izvolte.

zlocinci su oni koji huskaju omladinu da napada policiju, snose dvostruku odgovornost
Значи злочинци су они што их је Надстрешница убила?
Злочинци су и они који траже правду?

А свети су реноватори Надстрешнице?

Богохулно

Пс..Проћацио се @Велики Комбинатор

Svaka čast, možeš da se ponosiš svojim poznantsvom. Ko zna Tihog, taj će uspeti u životu, ako već nije.... :D

Mrziš me zbog:

7-1-e1558621958499.jpg

Nije to, mora da je nešto jače i ja ne mrzim nikoga, isuviše jaka emocija rezervisana samo za nekog ko ti učini veliko zlo, a takve ne gajim u bližem okruženju.

Nema veze, verovatno si me uvredio na ličnom osnovu, nevaspitano i neprimereno, a neočekivano, na to reagujem.

А ови што што Надстрешницом убијају људе?
To je drugo, znaš i sam.

Prva sam bila i jesam za hapšenje i procesuiranje svih odgobirnih bez izuzetaka od državnog vrha do kafekuvarice ukoliko je na bilo koji način umešana.

Ne budi maliciozan kad nisi pokvaren.

Samo si sirovina :malav:

Back