- Poruka
- 85.204
Nedićevska ili pavelićeva srbija?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nedićevska ili pavelićeva srbija?
Овакве сцене гледао сам на снимцима из Сирије 2014-5Nedićevska ili pavelićeva srbija?
Овакве сцене гледао сам на снимцима из Сирије 2014-5
Reci drugaru da će robijati uskorodojadili ste vise svima
Sta da ti kazem kad mi drugar koji je inspektor u UKP-u , inace uvek opoziciono orijentisan kaze juce, brate nisam mogao da verujem da to kazem, al ovi blokaderi su 10 puta gori od cacija.
Što mene ne pendreče? Ah da, ne igram se blokadera kontenjeraša koi razbija tuđu imovinu.Gledam snimke, 10 pandura pendreče lika koji bespomoćno leži na ulici
hrabriše naše i junaci
kad mi drugar koji je inspektor u UKP-u ,
Čovek onda ima apsolutno pravo da ih tuče u policijskoj stanici? Oko za oko zub za zub?Otac pretučenog mladića iz Valjeva: Mog sina su tukli i u policijskoj stanici
Pa zar nisi pozivao na mir,kad je bilo gusto..poceo si da postiš,..pozivao boga...a sada ratnohuškaške parole.
![]()
Zašto su ovi tvoji uhitili Hrvata/turistu sinoć???meni nista ja se drzim po strani i gledam svoja poslaa ako ti kazem da ne radis nesto , i da ces ako to radis najebati - ja ti nisam neprijatelj. Ja sam ti najveci prijatelj kojeg imas jer ipak ja imam malo vise informacija nego sto ih vi imate i znam sta ce da se desi ako se okrenete a okrenuli ste se nasilju
![]()
Hoce i njega da streljaju?
Zašto su ovi tvoji uhitili Hrvata/turistu sinoć???