Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Povređenih građana nema ,banano...uskoro ces u zatvor ako ne pobegneš kod gajbice Marka u Rusiju.
Povredili se besomučno udarajući i šutirajući ljude po ulicama. Onu ženu što su tukli i snimatelju razbili glavu, to je bilo ispred poleta na cvetnom trgu, bukvalno meni iza leđa.
Građansko hapšenje pod hitno!
Paz da ne poverujemo.
Razjareni studenti razjareno učeGrađani spasli studente od razjarenih policijskih batinaša
Probaj da prošetaš ulicama i vikneš aco srbineZnam da je teško biti u opoziciji
To vam je život crkvenog miša.
Medjutim i dalje ništa od para pa nastavite da gulite proju
Zasto nisi na radnom mestu u Maksiju, nije valjda da je dotle dogorelo da u PODNE morate da botujete na Krsti?Znam da je teško biti u opoziciji
Znam da je teško biti u opoziciji
Дуго времена сам се суздржавао да ти нешто одговорим.Paz da ne poverujemo.
U banci moš na lepe oči (bez hopiteke) duzmeš 800.000 RSD kao keš kredit
Mož i više al ondak to nije keš kredit
Rekao ja ovima na raskrsnici "kad na kurrcu nikne nokat"Probaj da prošetaš ulicama i vikneš aco srbine![]()
I sad zbog 5 ilhada veru da promeni hahaДуго времена сам се суздржавао да ти нешто одговорим.
Дуго времена сам хтео да прећутим.
Али, ти настављаш поганости.
Настављаш гадости.
И зато ћу рећи:
ЖАО МИ ЈЕ ШТО САМ ТИ OKTOБРА 2020. ГОДИНЕ ПОСЛАО 5 ХИЉАДА ДИНАРА КАО ПОМОЋ У ТРЕНУТКУ КАД СИ КУКАО ДА СИ БЕЗ ДИНАРА.
Више нећу причати с тобом, док не видим да је из тебе почео да проговара Човек.
Толико.
Тешко је теби одговорити, јер човек не зна да ли се пре обратити глупости или покварености? Или обоје?I sad zbog 5 ilhada veru da promeni haha
Da li su Srbi spremni podneti zrtvu za slobodu?
Npr. dati zivot u ovom sukobu?
ali pandur koji stavlja lisice detetu od desetak godina ?!?!?!
Policija hapsi učesnike protesta širom Srbije: Akcija u toku, nekima već određeno zadržavanje
https://nova.rs/vesti/hronika/polic...cija-u-toku-nekima-vec-odredjeno-zadrzavanje/
Za nekoliko dana, LRAD preuzimaju nasi.Ne koriste LRAD vise a?