Владан
Buduća legenda
- Poruka
- 37.700
Кад ће објавити резултате пописа?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jesi li cuo sta u vezi bojkota popisa od strane Bosnjackog nacionalnog vijeca u Srbiji.... neki kazu da je bojkot uspeo a neki da nije. Imas li ti kakve informacije.
Vasojevići, Drobnjaci, Banjani, Pivljani, Bratonožići, Kuči, Piperi, Rovčani, Morače, Bjelopavlići... sve srpska plemena... pojavi se na plemenskoj skupštini i reci da oni nisu Srbi, ima živog da te sa'rane....
Mrdaywalker, nemam detaljne podatke; znam samo da je u Novom Pazaru preko 80% popisano.
Pretpostavlja se da se max oko 20.000 Bošnjaka odazvalo bojkotu, tako da u svakom slučaju trebalo bi da ispadne da je bojkot propao.
No, nije mi jasan poziv na bojkot. Sada će svim ovim ljudima stizati krivične prijave, zato što bojkot pobogu nije izbor, to je obaveza...
2002: Срби - 6.212.838
Не верујем да ће Срба бити испод 6 милиона.
Broj Srba odredice ponajvise manjine koje su sklone da se popisuju kao Srbi poput Vlaha i Crnogoraca na prvom mestu.
Poput Roma na prvom mjestu..
Poput Roma na prvom mjestu..
REKAO SAM VEC DA SE U OVOJ OBLASTI MORAJU PRIMENITI OBLICI BLAZE REPRESIJE KAKO BI SE STANOVNISTVO NATERALO NA POJACHANU REPRODUKCIJU.
INACHE, NEMA NISHTA NI OD BOLJEG ZIVOTA, NI OD INVESTICIJA I BILO CHEGA, AKO NEMA LJUDI NEMA NICHEGA.
U reonu Novog Pazara, Tutina i Sjenice, 30 000 stanovnika vise nego na popisu 2002 godine.
http://www.kurir-info.rs/vesti/drustvo/vise-stanovnika-u-pazaru-tutinu-i-sjenici-141736.php
Ма шта се радујеш, чек да видиш реултате, моли Бога да имате најтањи минус у Србији.![]()