gost 261081
Poznat
- Poruka
- 7.081
Ово треба да купиом за све паре и да се не смарамо са поређењима.
Po Rusima kosta 45 miliona $!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ово треба да купиом за све паре и да се не смарамо са поређењима.
Не бираш девојку па да врат буде лабуђи, а обрвице морске пијавице , него наоружање, за не дај боже...Od gore ima tu ruznu crtu kao hornet.. to debelo grlo... grozno...
Najbolje da kupimo par PAK FA ... i par SU 47 .....
Доста је јефтинији за одржавање и има већи век употребе од претходника.Po Rusima kosta 45 miliona $!
Ako nastave ovako Indija i Kina ima da ih presisaju, ako vec nisu
- - - - - - - - - -
Samo ih PVO izvlaci...
Poverovao bih ti ali PAK-FA mi kaze drugacije!
Потпуно си неупућен.Boro bre, razocarao si me
Su-47 ne postoji, samo prototip i to da vidis kako je zavrsio...
Mnogo me nerviraju Rusi kako se ophode prema avionima, retko koji da je u hangaru, zato im i leti samo 120 MiG-29, a imali su ih 1200, Su-27 su imali 600, a sad leti ~200.
Jos su oni daleeeeeko iza SAD po RV, sve dok ne pocnu da vode racuna o svojim avionima.
Stanje im je katastrofalno po najnovim podacima:
120 MiG-29
122 MiG-31
280 Su-27
SAD
1200 F-16C/D
500 F-15A/E
400 F-18C/D/E/F
Poverovao bih ti ali PAK-FA mi kaze drugacije!
Za sada su Ameri siletina broj 1...
Још једном, најбоља жена пилот - СВЕТЛАНА КАПАНИНА
Pak Fa koji nije jos nije u sastavu VVS, bice tek 2016te?
Ameri su jos 91-95' u svom sastavu imali avion pete generacije, a 60tih napravili svoj prvi stelt, o cemu pisemo...
Jedno su zelje, drugo je realnost.
Za sada su Ameri siletina broj 1, sa 10 praznih mesta posle, pa tek onda mogu Rusija, Kina i Indija, nadam se da ce se to promeniti...
Inace ako bi racunali EU kao drzavu, bila bi ubedljivo sila broj 1, ekonomski i vojno.
Потпуно си неупућен.
Петнаестоминутни интервју са Светланом, која није само хероина неба, већ и права лепотица, мама и супруга...![]()
Vremena se menjaju vojna snaga SAD slabi,a Rusije jaca, zato ce Rusi prvi uvesti avion seste generacije!
Boro bre, razocarao si me
Su-47 ne postoji, samo prototip i to da vidis kako je zavrsio...
Mnogo me nerviraju Rusi kako se ophode prema avionima, retko koji da je u hangaru, zato im i leti samo 120 MiG-29, a imali su ih 1200, Su-27 su imali 600, a sad leti ~200.
Jos su oni daleeeeeko iza SAD po RV, sve dok ne pocnu da vode racuna o svojim avionima.
Stanje im je katastrofalno po najnovim podacima:
120 MiG-29
122 MiG-31
280 Su-27
SAD
1200 F-16C/D
500 F-15A/E
400 F-18C/D/E/F
I ti verujes Rusima ( ako je to Ruski podatak ) ... oni stalno umanjuju svoje naoruzanje ... po mojim info - SU 47 se uveliko poboljsava i unapredjuje - a ima ih poprilicno ..... dakle , nije za parade pravljen .... to cak vazi i za JAK 141 .... davno zaborfavljeni avion - koje bio mimimum 15 godina ispre svog vremena ... nesto se muvao i oko njega ...
Mnogi sovjetski programi - koji su bili revolicionarni i 20 - 30 godina ispred vremena sad se vade iz fascikla .....
Ti podaci o brojcanom sastavu VVS Rusije nisu tacni .....
![]()
![]()
![]()
Iz jedne - ne bas velike vazduhoplovne baze u Rusiji .... minimum 5 novih 35 SU S .... jos vise Su 30 SM ...
I sta znace sad ovi crtezi leba ti?![]()
A sta tebi znace crtezi Boinga?
Смешан си, овим својим постом си јасно показао колико немаш појма, а са онима који не виде даље од носа нема о чему да се разговара.
Дивиш се губитницима - што те и самог чини губитником.![]()