Novi MiG-29M2 i sistemi S-400 stižu u Srbiju!

A kako si ti preko crteza zakljucio da ce pre Rusi od Amera napravti sestu generaciju?

evo vec su Ameri zapoceli prve korake...

http://defense-update.com/20130408_...or-a-naval-mannedunmanned-strike-fighter.html

- - - - - - - - - -

Rusima je problem mali BDP, 10 puta manji od SAD iako imaju ogromno znanje, to znanje mora biti pokriveno novcem.

Ne zbog crteza,vec zbog rastuce ekonomske sile Rusije,nece proci dugo od uvodjenja u operativnu upotrebu PAK-FA,kad ce Rusi predstaviti prototip aviona seste generacije.Naravno uz uslov da ih ne snadje opet neki Gorbacov ili Jelcinj, kao n.p.r. Gari Kasparov!

Човек ставио (мало)бројност руске авијације, а ти стављаш неку летачицу. Јако важан фактор.
А по чему су америкењци губитници? У ком савременом рату су поражени на небу?

* нисам амерофил, чак напротив, али ме нервирате ви руски талибани.

A u kom ratu su Rusi porazeni ??

Podaci nisu tacni - Rusi imaju mnogo vise aviona ... neki tipovi nisu ni postavljeni na tabeli ......

Ja sam samo realan, volim Rusiju, ali nisam slepac da lazem sebe kako je Rusija bolja od SAD, lepo postoje papiri, danas je sve dostupno, ne kazes li tacno vojno stanje slede ti sankcije... Sami Rusi priznaju da su SAD vojno jace, kad je NATO ceo Varsavski pakt dobio, sta mislite da sad ne moze Rusiju koja je pretrpela pakao 90tih, koliko smo mi pukli isto su i oni tako. Bitno je da Rusi imaju buducnost, ako iskoriste sva rudna bogastva, pokrenu automobilsku industriju, civilnu avio industriju, oni ce biti sila broj 1 za 50 godina, mada tesko jer ce Kinezi biti nedostizni sa svojim rastom BDP-a od 12% godisnjei to u vreme krize. :sad2:

Italija ima jaci BDP od Rusije, Italija koja je malo veca od Jugoslavije, o cemu pricamo ljudi...
Danas je industrija majka, samo automobili i garderoba cine 40% Italijanskog BDP-a!

Magarcu da das klipni avion, vozice ga, neka se oproba sa Su 35 n.p.r.!
Oпробај се ти - а наша хероина уме све. :aha:
Чудо једно како неки мушкарци тешко подносе кад су жене у било чему боље од њих. :think:

- - - - - - - - - -

Ja sam samo realan, volim Rusiju...
Ниси реалан, чим пишеш глупости о надмоћи пропале, банкротиране америке.
Код таквих "пријатеља" као што си ти, Русији непријатељи уопште не требају.;)

Чудо једно како неки мушкарци тешко подносе кад су жене у било чему боље од њих. :think:

- - - - - - - - - -

Ok, zivi u lazi da ti je Rusija najjaca sila ikada.. lol

Ajmo malo realnosti, Rusi jesu super sila, ali daleko iza SAD...

Ja sam samo realan, volim Rusiju, ali nisam slepac da lazem sebe kako je Rusija bolja od SAD, lepo postoje papiri, danas je sve dostupno, ne kazes li tacno vojno stanje slede ti sankcije... Sami Rusi priznaju da su SAD vojno jace, kad je NATO ceo Varsavski pakt dobio, sta mislite da sad ne moze Rusiju koja je pretrpela pakao 90tih, koliko smo mi pukli isto su i oni tako. Bitno je da Rusi imaju buducnost, ako iskoriste sva rudna bogastva, pokrenu automobilsku industriju, civilnu avio industriju, oni ce biti sila broj 1 za 50 godina, mada tesko jer ce Kinezi biti nedostizni sa svojim rastom BDP-a od 12% godisnjei to u vreme krize. :sad2:

Italija ima jaci BDP od Rusije, Italija koja je malo veca od Jugoslavije, o cemu pricamo ljudi...
Danas je industrija majka, samo automobili i garderoba cine 40% Italijanskog BDP-a!

Nije tacno prosle godine Italija 2,014,019, a Rusija 2,021,960 *u milionima dolara!

Човек ставио (мало)бројност руске авијације, а ти стављаш неку летачицу. Јако важан фактор.
А по чему су америкењци губитници? У ком савременом рату су поражени на небу?

* нисам амерофил, чак напротив, али ме нервирате ви руски талибани.
Наравно да стављам летачицу која је господарица неба, јер се дивим њеној храбрости и способности.
А у земљи где су жене таквог срца и храбрости, можеш само да замислиш какви су мушкарци - Светлана је дика женског рода - а Руски пилоти са летилицама било ког типа - најбољи су на планети.
НАУЧИ НЕШТО О ХЕРОИЗМУ РУСКИХ ПИЛОТА

Imala je pre dve godine, kao i recimo Kanada pre tri godine....
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_countries_by_GDP_(nominal)

Stanje im je katastrofalno po najnovim podacima:
Причаш празне приче.
Према западњачким медијима све је у Русији катастрофално лоше, али очевици (и ја сам један од њих) - кажу другачије - била, гледала, слушала, уверила се, и јасно ми је да све што млате западњачки медији, млате у празно. Жао ми је оних који поверују у њихову пропаганду.
Да видимо изворе твојих информација, па да онда полако скидамо мрак са твојих очију.
Давај...

- - - - - - - - - -

Da bre, mogu ja da pravim dosta dobrih finta i driblinga sa loptom i mogu da napravim video klip BEST FOOTBALLER EVER i stavim na youtube, ali Mesi necu da budem!

Jel znas koje G opterecenje trpe piloti,to zena ne moze da izdrzi sve i da hoce!

Причаш празне приче.
Према западњачким медијима све је у Русији катастрофално лоше, али очевици (и ја сам један од њих) - кажу другачије - била, гледала, слушала, уверила се, и јасно ми је да све што млате западњачки медији, млате у празно. Жао ми је оних који поверују у њихову пропаганду.
Да видимо изворе твојих информација, па да онда полако скидамо мрак са твојих очију.
Давај...

Sta si videla, isla si u svaku bazu i brojala omg

Sta si videla, isla si u svaku bazu i brojala omg
Оно што ти свакако ниси био у прилици да видиш.
И о чему причаш из треће руке (па чак ниједан једини линк не дајеш, јер је јасно да су сумњиви и да бих те ухватила у лажи).
Не разумем само због чега се представљаш као русофил, а у ствари... ма баш ме брига за такве. :manikir:
Уживај у самообмани.;)

- - - - - - - - - -

Aman pa ne divim se Amerima smaracice, prestani da zivis u lazi i dodji sebi. :roll:
Аха, да нисам можда ја била васхишчена америчком гвожђуријом, гњаватору.;)

Rusija je zvanicno objavila da je peta najjaca ekonomija na svetu - sa tendencijom rasta ... italija je daleko iza Rusija ...a po nekim metodologajama izracunavanja BDP Rusjia je izasla na cak 4000 milijardi ..

Rusija je zvanicno objavila da je peta najjaca ekonomija na svetu - sa tendencijom rasta ... italija je daleko iza Rusija ...a po nekim metodologajama izracunavanja BDP Rusjia je izasla na cak 4000 milijardi ..

Neki dokaz? Drago mi je ako je tako, ali moji podaci govore da je osma..

http://en.wikipedia.org/wiki/Economy_of_Russia (linkovano je sve, tako da nisu izmisljotine)

- - - - - - - - - -

Оно што ти свакако ниси био у прилици да видиш.
И о чему причаш из треће руке (па чак ниједан једини линк не дајеш, јер је јасно да су сумњиви и да бих те ухватила у лажи).
Не разумем само због чега се представљаш као русофил, а у ствари... ма баш ме брига за такве. :manikir:
Уживај у самообмани.;)

- - - - - - - - - -

Аха, да нисам можда ја била васхишчена америчком гвожђуријом, гњаватору.;)

Ponavljam volim Rusiju, ali mora se znati realnost.

Ovo je recimo jako interesantan grafikon Ruske ekonomije..

Russian_economy_since_fall_of_Soviet_Union.PNG

Ameri ce verovatno u narednih 50 godina pasti sa trona, ali problem je Kina koja ima mnogo veci rasto od Rusije i imaju mnogo stanovnika...

Neki dokaz? Drago mi je ako je tako, ali moji podaci govore da je osma..

http://en.wikipedia.org/wiki/Economy_of_Russia (linkovano je sve, tako da nisu izmisljotine)

- - - - - - - - - -

Ponavljam volim Rusiju, ali mora se znati realnost.
Шеста је Русија на све три табеле ГНП-ППП(БДП према паритету куповне моћи. Отприлике оно да иако су и Финска и Португалија у евро зони, недељу дана у Лисабону са истим нивоом услуга и потрошњом материјалних добара биће јевтинији од недељу дана боравка у Хелсинкију.)

Ameri ce verovatno u narednih 50 godina pasti sa trona, ali problem je Kina koja ima mnogo veci rasto od Rusije i imaju mnogo stanovnika...
За ову "процену", Амери би те пољубили у за*њицу! Наравно када би држала воду. ;)

ЊИХОВЕ процене говоре о 2020.-тој, а према тврдњама непристрасних економиста
са Запада, у 2013. Кина је већ "смакла" са економског трона међународног Пљачкаша и Терористу!

Back