Novi MiG-29M2 i sistemi S-400 stižu u Srbiju!

Кратак курс за ЕУроталибанију и Другосрбијанце :)

ЈОШ ЈЕДНА КРАТКА ЛЕКЦИЈА ЗА ЕУроталибанију и Другосрбијанце, из уста Путина (ако не схвате нећемо се љутити, знамо ми њихове могућности)

Вопрос: Когда все будет хорошо?

ВВП: -- Люди, которые любят выпить, говорят: всю водку выпить нельзя, но стремиться к этому надо. Сделать, чтобы всем было хорошо - невозможно, но мы будем к этому стремиться.
НА ПИТАЊЕ, КАДА ЋЕ СВЕ БИТИ ДОБРО, ВЛАДИМИР ВЛАДИМИРОВИЧ ПУТИН, НАШ ЧОВЕК, НАША НАДА, ОДГОВАРА:
"ЉУДИ, КОЈИ ВОЛЕ ДА ПОПИЈУ ГОВОРЕ: НЕ ТРЕБА ПОПИТИ СВУ ВОТКУ НАИСКАП, АЛИ ТРЕБА СТРЕМИТИ КА ТОМЕ. УЧИНИТИ ДА СВИМА БУДЕ ДОБРО ЈЕ НЕМОГУЋЕ, АЛИ МИ КА ТОМЕ СТРЕМИМО."

http://www.odnako.org/blogs/show_25354/

За оне који се питају какве везе има са темом ова Путинова лекција,нека мало боље размисле... ИМА, ИТЕКАКО...:)

Poslednja izmena:
Po stoti put RUSI CE SVE SVOJE DEVETKE MODERNIZOVATI NA STANDARD SMT - STO JE LOSIJE OD M/M2. Kada se budete razumeli u nesto, onda diskutujte.

Trazim premestanje teme u podforum Avijacija ili Lock, jer postoje neupucene budale na forumu, hvala.

Primitivci i neznalice uvek pocnu sa vredjanjem....lepo pise niko ih ne koristi, niti ce. Indijci ce samo modernizovati stare 29s, nisu ludi da kupuju "nove" M2.
Pa da prodju kao Alzirci sa 20+ godina starim avionima malo ulepsanim i njima prodati kao novi. :D

.

наравно шта руси знају шта је миг-21:rotf::rotf::rotf:

Prosle god. sam imao slucajnu priliku da upoznam jednog ekonomistu koji je bio i pilot u vojnoj avijaciji Izraela i u nasem razgovoru dotakli smo se srpske avijacije na sta je on dodao da Izrael ima najbolje migove 21 koje su doveli do vrhunca, kako je rekao. Ja do tada nisam ni znao da oni imaju ruske lovce.

Ako je to tacno, sto ne bismo radili sa najboljima u okviru nasih mogucnosti? Bolje je spremiti se za 10, nego za 8. Cinjenica je da oni imaju najbolju tehnologiju na svetu i da su u stanju da unaprede ruske lovce bolje od samih Rusa.

- - - - - - - - - -

наравно шта руси знају шта је миг-21:rotf::rotf::rotf:

Prosle god. sam imao slucajnu priliku da upoznam jednog ekonomistu koji je bio i pilot u vojnoj avijaciji Izraela i u nasem razgovoru dotakli smo se srpske avijacije na sta je on dodao da Izrael ima najbolje migove 21 koje su doveli do vrhunca, kako je rekao. Ja do tada nisam ni znao da oni imaju ruske lovce.

Ako je to tacno, sto ne bismo radili sa najboljima u okviru nasih mogucnosti? Bolje je spremiti se za 10, nego za 8. Cinjenica je da oni imaju najbolju tehnologiju na svetu i da su u stanju da unaprede ruske lovce bolje od samih Rusa.

Primitivci i neznalice uvek pocnu sa vredjanjem....lepo pise niko ih ne koristi, niti ce. Indijci ce samo modernizovati stare 29s, nisu ludi da kupuju "nove" M2.
Pa da prodju kao Alzirci sa 20+ godina starim avionima malo ulepsanim i njima prodati kao novi. :D

.

Kakvi god da su, dovoljni su za cuvanje VP. Makar necemo morati da placamo uslugu cuvanja VP.....

.

Indijci imaju MiG-29K/KUB ne mozes ti sa wikipedijom da izguglas nesto sto stoji.

MiG-29K/KUB je mornaricka verzija MiG-29M/M2, a MiG-35D je unapredjena verzija MiG-29M/M2.
MiG-29SMT je modernizovana stara devetka na standard M/M2, ali sa dve manje podvesne tacke i manjim dometom, je l' sad kapiras ista?

- - - - - - - - - -

оће то оће --то је исто као када би рекао да се фијати боље праве у крагујевцу него у торину:whistling:

Indijci imaju MiG-29K/KUB ne mozes ti sa wikipedijom da izguglas nesto sto stoji.

MiG-29K/KUB je mornaricka verzija MiG-29M/M2, a MiG-35D je unapredjena verzija MiG-29M/M2.
MiG-29SMT je modernizovana stara devetka na standard M/M2, ali sa dve manje podvesne tacke i manjim dometom, je l' sad kapiras ista?

Aj priznaj rusofile , bitno je da je rusko ...samo je to bitno :eek:

Па добро, ако је ово тачно, она је то позитивна ствар за нашу авијацију која је у лошем стању. Требају нам нови авиони и ових 6 ће добро доћи. И испали су јефтинији, што рече, Еурофајтер кошта ко ова шесторица. Осим тога, руски авиони су бољи од америчких и западних по питању механике, пре свега мотора.

ЈОШ ЈЕДНА КРАТКА ЛЕКЦИЈА ЗА ЕУроталибанију и Другосрбијанце, из уста Путина (ако не схвате нећемо се љутити, знамо ми њихове могућности)

НА ПИТАЊЕ, КАДА ЋЕ СВЕ БИТИ ДОБРО, ВЛАДИМИР ВЛАДИМИРОВИЧ ПУТИН, НАШ ЧОВЕК, НАША НАДА, ОДГОВАРА:
"ЉУДИ, КОЈИ ВОЛЕ ДА ПОПИЈУ ГОВОРЕ: НЕ ТРЕБА ПОПИТИ СВУ ВОТКУ НАИСКАП, АЛИ ТРЕБА СТРЕМИТИ КА ТОМЕ. УЧИНИТИ ДА СВИМА БУДЕ ДОБРО ЈЕ НЕМОГУЋЕ, АЛИ МИ КА ТОМЕ СТРЕМИМО.

http://www.odnako.org/blogs/show_25354/

За оне који се питају какве везе има са темом ова Путинова лекција,нека мало боље размисле... ИМА, ИТЕКАКО...:)

Веома, веома лоша порука за српску Талибанију! :(

Kakvi god da su, dovoljni su za cuvanje VP. Makar necemo morati da placamo uslugu cuvanja VP.....

To možeš i sa remontovanim mig-21. A jeftinije. Ostatak para uložiti u PVO(s-300/400) i MI-28 koji imaju daleko veću upotrebnu vrednost u ovim okolnostima. Za odvraćanje i protiv neke eventualne pobune.

Sve okolne zemlje su NATO članice ili pod protektoratom istog,potpuno je nebitno da li imaju 1 ili 101 avion u svom naoružanju,ima ko će da leti za njih ako im zatreba u otvorenom ratu.

Dodaj tome i cene održavanja,goriva,delova,izgradnje hangara...Mislim da su novi avioni preveliki zalogaj za nas.

Ali ako su već rešili bolje ovi MIG-ovi nego još i preobuku pilota da plaćaju za Fantome,Gripene ili Suhoje.

Indijci su vec eksperti u pecanju Migova, njih i mogu da zayebu. Probali su i Alzirce al im nije uspelo, nisu ni oni vise naivni kao sto su nekada bili sve su im vratili nazad. Sad smo valjda mi na redu, kladim se da ce u tim super jeftinim avionima biti isti delovi iz onih vracenih Alzirskih, 20 godina stari.

:bye:
20061121MiG.jpg

iha.
sad cemo da im se najebemo mame.
jedva cekam.
krv.metak.znoj.dim.krici.
oh.kako sam uzbudjen

:kafa:

Vise bi me obradovalo da su rekli da nam salju neke traktore jer ove godine necemo ni hleba da imamo!
Sa avionima se ne moze orati, a sad je vreme za oranje...ratovanje je bilo pre dvadeset odina...
Da su tada poslali neke od tih iracaka, danas ne bi bili ovde gde jesmo.Prema tome:

Kasno brate Putine, ovde vise nema ko i zbog cega da ratuje!!!

Веома, веома лоша порука за српску Талибанију! :(

одма се сетили за те паре могло би да се купи ово за породилиште.те дечији додаци,школе................ од толике финоће би могло човеку да позли

одма се сетили за те паре могло би да се купи ово за породилиште.те дечији додаци,школе................ од толике финоће би могло човеку да позли

Има он таквог шљама и у Русији, познаје их по кораку... ма намирише их одмах, не могу да му се приближе колико је алегичан на такве...;)

Back